Най-важните аксесоари за вашата ваканция с кемпер или каравана

Семейство Иванчеви са "професионални" къмпингари от 25 години. Тук разкриват тайните на перфектната отпуска на колела


6
авг.
2017

1. Рамка за колела
Кемперите са страхотен начин за пътуване, но веднъж щом се „позиционирате“, няма по-добър начин да разгледате околността от колелата. Голяма част от европейските къмпинги имат алеи, които ги свързват с близките градчета.

2. Форселт
Ако караваните имат недостатък, то това е липсата на пространство. Затова си изберете подходящ форселт – съобразете материала, от който е изработена, имате ли нужда от подова настилка?

3. Сгъваеми столове
Когато времето е хубаво, няма нищо по-хубаво от това да седнете пред караваната си и да се наслаждавате на гледката с чаша вино. Не забравяйте да вземете сгъваеми масички и столове!

4. Сателитна антена
Ако сте от запалените ТВ маниаци и не можете да си представите ваканцията без телевизор, тогава задължително се оборудвайте със сателитна антена!

5. Wi-Fi
Много къмпинги предлагат Wi-Fi, но ако кемперът ви е разположен на стотици метри от рутера, връзката може да е доста лоша. Предлагат се много устройства, чрез които може да уловите сигнал от много голямо разстояние.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Кое А4 да изберем?

30
юни
2016

Седан и комби, по избор двойно задвижване, три нива на оборудване, седем двигателя – ние ще ви разкрием света на модела от Инголщат

Card image cap
Употребявани автомобили: Най-добрите бензинови модели от 7 класа

10
сеп.
2016

При бензиновите модели правилото дълго беше: икономични или доставящи удоволствие. Комбинацията изглеждаше почти невъзможна. Но това се промени отдавна. Тези 7 концепции въодушевяват и като употребявани автомобили

Card image cap
Внимавайте с тези употребявани автомобили!

13
юли
2017

Има автомобили, които проверяващите от TÜV никак не харесват. AUTO BILD ще ви покаже някои модели, които имат повечко недостатъци

Card image cap

В последния брой:

Архив >