Най-важните аксесоари за вашата ваканция с кемпер или каравана

Семейство Иванчеви са "професионални" къмпингари от 25 години. Тук разкриват тайните на перфектната отпуска на колела


6
авг.
2017

1. Рамка за колела
Кемперите са страхотен начин за пътуване, но веднъж щом се „позиционирате“, няма по-добър начин да разгледате околността от колелата. Голяма част от европейските къмпинги имат алеи, които ги свързват с близките градчета.

2. Форселт
Ако караваните имат недостатък, то това е липсата на пространство. Затова си изберете подходящ форселт – съобразете материала, от който е изработена, имате ли нужда от подова настилка?

3. Сгъваеми столове
Когато времето е хубаво, няма нищо по-хубаво от това да седнете пред караваната си и да се наслаждавате на гледката с чаша вино. Не забравяйте да вземете сгъваеми масички и столове!

4. Сателитна антена
Ако сте от запалените ТВ маниаци и не можете да си представите ваканцията без телевизор, тогава задължително се оборудвайте със сателитна антена!

5. Wi-Fi
Много къмпинги предлагат Wi-Fi, но ако кемперът ви е разположен на стотици метри от рутера, връзката може да е доста лоша. Предлагат се много устройства, чрез които може да уловите сигнал от много голямо разстояние.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Nissan 370Z – съветник за употребяван автомобил

24
дек.
2015

При нисколетящия модел на Nissan падат по-скоро праговете, отколкото цените.

Card image cap
Volvo C30: голямо шоу за малко пари

18
мар.
2016

В компактния клас няма по-ясно разпознаваем модел. Ние ще ви разкрием за какво трябва да внимавате при покупката му на старо

Card image cap

В последния брой:

Архив >