Най-атрактивните VAG-ени у нас идват на Vоlkswagen Club Fest


3
май
2019

Чисто нов VW T-Cross ще бъде голямата награда за един от посетителите Vоlkswagen Club Fest. Десетото юбилейно издание на събитието, което ще бъде проведено от 10-и до 12-и май, ще събере над 100 автомобила, а домакин отново ще бъде Интер Експо Център София (зали 5 и 6). През годините Vоlkswagen Club Fest се превърна в един от най-атрактивните „клубни“ форуми в България – като еволюира до своеобразна сцена за презентация както на тунинговани отвън и под капаците „бегачки“, така и за ретро съкровища или просто „лачени“ екземпляри от концерна VW Group, достойни да привличат погледите. Нещо повече – фестът дори придоби международен характер, тъй като в него се включиха и участници от други държави.

Тази година организаторите от Клуб на привържениците на Фолксваген в България (VWclub.bg) са определили следващия петък за Networking and Media Day. Цената на единичен билет за възрастни при покупка онлайн е 6 лева, а за младежи от 12 до 16 г. – 5 лева. Vоlkswagen Club Fest се организира с подкрепата на Порше БГ ЕООД – официален вносител на Volkswagen за България.

Още по темата

Card image cap
„Костенурка“ от Lego

11
юли
2016

Lego ви дава възможност да сглобите модел на "костнурка" със сърф. Отиват ли си блокчетата с кръглите форми?

Card image cap
BMW освежава гамата си

25
ян.
2016

Нови двигатели за Серия 4, xDrive за Серия 2 Gran Tourer, нови джанти за M4 GTS – BMW въвежда леки промени в много от моделите си

Card image cap

В последния брой:

Архив >