Над 800 почитатели на Opel на Осми национален събор

0607
2016

Тази година се проведе осмият Национален събор на почитателите на Opel, организиран от Opel Клуб България със съдействието на Opel България. На събитието, което се състоя на писта Дракон, с. Калояново, се събраха над 800 души и над 250 автомобила. Броят на записаните в състезателната програма автомобили беше 40, а още 30 се записаха в Car Audio Contest, който се провежда по традиция в средата на състезателния ден. Класовете, в които се сътезаваха участниците бяха „Street“, „Sport“ и „Super Sport“ в дисциплината Опел Спийд Атак.

Изнанадата дойде с невероятния дъжд, който се изсипа на пистата, потопявайки части от трасето под вода. Това принуди организаторите да отменят дисциплината „Драг“, където бяха предвидени 10 класа автомобили. Класирането в клас „Super Sport“ беше оформено на база полуфинални времена, а също така станаха ясни и призьорите в конкурса за аудио озвучаване. Изнанада беше и органзираната в пълна секретност еротична автомивка, която буквало стъписа публиката. Явно организаторът ще трябва да привикне феновете с всички необходими условия за провеждане на автомобилен събор – много хора, много автомобили, мирис на изгоряла гума и красиви жени.

Заради сериозното количество дъжд беше отложено провеждането на награждаване, но всички победители ще получат наградите си.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин