Над 800 почитатели на Opel на Осми национален събор


6
юли
2016

Тази година се проведе осмият Национален събор на почитателите на Opel, организиран от Opel Клуб България със съдействието на Opel България. На събитието, което се състоя на писта Дракон, с. Калояново, се събраха над 800 души и над 250 автомобила. Броят на записаните в състезателната програма автомобили беше 40, а още 30 се записаха в Car Audio Contest, който се провежда по традиция в средата на състезателния ден. Класовете, в които се сътезаваха участниците бяха „Street“, „Sport“ и „Super Sport“ в дисциплината Опел Спийд Атак.

Изнанадата дойде с невероятния дъжд, който се изсипа на пистата, потопявайки части от трасето под вода. Това принуди организаторите да отменят дисциплината „Драг“, където бяха предвидени 10 класа автомобили. Класирането в клас „Super Sport“ беше оформено на база полуфинални времена, а също така станаха ясни и призьорите в конкурса за аудио озвучаване. Изнанада беше и органзираната в пълна секретност еротична автомивка, която буквало стъписа публиката. Явно организаторът ще трябва да привикне феновете с всички необходими условия за провеждане на автомобилен събор – много хора, много автомобили, мирис на изгоряла гума и красиви жени.

Заради сериозното количество дъжд беше отложено провеждането на награждаване, но всички победители ще получат наградите си.

Още по темата

Card image cap
340 нови работни места в Словения след фейслифта на Clio

14
ян.
2017

Очаква се обновената версия на малкото Renault да увеличи производството на Revoz с 30%

Card image cap
Внимание, AMG! M5 отвръща на удара!

22
авг.
2017

С новото M5 BMW M GmbH поема по нови пътища: за пръв път при високотехнологичния седан се използва 4х4-задвижване - което може да превключвано изцяло на задно

Card image cap
Български отбор е трети в Европа на Shell Eco-marathon 2017

29
май
2017

Отборите на София, Русе и Чепеларе се представиха достойно на единственото по рода си състезание на континента за енергийна ефективност

Card image cap

В последния брой:

Архив >