Над 20 000 клиенти се интересуват от покупка на Taycan


8
мар.
2019

Първият изцяло електрически спортен автомобил на Porsche, Taycan, се радва на сериозен интерес в цял свят. Въпреки, че автомобилът ще бъде представен на обществеността през септември 2019 г., досега над 20 000 клиенти са проявили интерес за покупка – това потвърдиха от Porsche на автомобилния салон в Женева. Потенциалните клиенти са се записали вече в списък – условието е авансово плащане от 5000 лв. (в Европа).

Porsche Taycan ще бъде представен през септември и ще се появи на пазара в края на настоящата година. Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за под 3,5 секунди. пробегът на модела е над 500 километра (по NEFZ). Зареждането на пробег от 100 километра трае само четири минути (по NEFZ). 

„Големият интерес към Taycan ни показва, че радостта на клиентите от първото електрическо спортно Porsche е голяма, колкото и нашата. В тази връзка увеличихме производствените си мощности“, каза Детлеф фон Платен, член на Управителния съвет на Porsche AG, отговарящ за продажбите. „Taycan ще бъде най-спортният и технически прогресивен автомобил в своя сегмент – истинско Porsche.“

Още по темата

Card image cap
Аudi с нов шоурум в Бургас

22
мар.
2016

"Вестауто-М" е представителният продажбено-сервизен комплекс на "четирите ринга" в морския град

Card image cap
Hyundai Off Road Show 2016 премина при невероятен интерес и събра рекорден брой посетители

17
окт.
2016

Официалният представител на Hyundai Motors Company за България организира за своите клиенти и почитатели на марката ексклузивно тест драйв събитие Hyundai Off Road Show 2016.

Card image cap

В последния брой:

Архив >