Над 20 000 клиенти се интересуват от покупка на Taycan


8
мар.
2019

Първият изцяло електрически спортен автомобил на Porsche, Taycan, се радва на сериозен интерес в цял свят. Въпреки, че автомобилът ще бъде представен на обществеността през септември 2019 г., досега над 20 000 клиенти са проявили интерес за покупка – това потвърдиха от Porsche на автомобилния салон в Женева. Потенциалните клиенти са се записали вече в списък – условието е авансово плащане от 5000 лв. (в Европа).

Porsche Taycan ще бъде представен през септември и ще се появи на пазара в края на настоящата година. Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за под 3,5 секунди. пробегът на модела е над 500 километра (по NEFZ). Зареждането на пробег от 100 километра трае само четири минути (по NEFZ). 

„Големият интерес към Taycan ни показва, че радостта на клиентите от първото електрическо спортно Porsche е голяма, колкото и нашата. В тази връзка увеличихме производствените си мощности“, каза Детлеф фон Платен, член на Управителния съвет на Porsche AG, отговарящ за продажбите. „Taycan ще бъде най-спортният и технически прогресивен автомобил в своя сегмент – истинско Porsche.“

Още по темата

Card image cap
ГРУПАТА GEFCO ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ НАЧАЛО НА СВОЯТА ДЕЙНОСТ В ГЪРЦИЯ

20
ное.
2017

Групата GEFCO, световен участник в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, по-рано този месеци откри официално своя филиал в Гърция, пренасяйки придобитото си ноу-хау в сферата на логистичните решения, сформиранo като подкрепа към производителите. „Като компания с голям опит в управлението и оптимизацията на сложни вериги за доставки, сме щастливи да пренесем опита си в интегрираната логистика, както и умението ни да постигаме както краткосрочни, така и дългосрочни цели по отношение на икономическите резултати, нивото на обслужване и качеството в подкрепа на нашите гръцки клиенти“, сподели Люк Надал, председател на Управителния съвет на Групата GEFCO.

Card image cap

В последния брой:

Архив >