Надал представи най-новата Kia X-car

1301
2016

 

Днес в Мелбърн, Австралия, по време на официална церемония във връзка със старта на Аустрелиън Оупън 2016, тенис звездата и посланик на бранда Kia – Рафаел Надал, разкри най-новата версия на X-Car. Специално оборудваният Sportage е създаден в партньорство с Twentieth Century Fox за филма XMen и е вдъхновен от героя Mystique.

С уникален дизайн, матов принт и подчертани в синьо акценти, състезателни гуми с ярко оцветени в жълто джанти, Kia X-Car и Рафаел Надал ще обединят сили в опита си да превземат злодея Апокалипсис. Базираният на Kia Sportage X-car е вторият проект на марката в партньорство с Fox, след представянето на вдъхновения от Wolverine Sorento по време на тенис турнира през 2015 г.

Днешната церемония включва и предоставянето на 110 автомобила с Kia за нуждите на Аустрелиън Оупън. Te ще бъдат управлявани от 225 специално обучени шофьори, които ще транспортират състезатели, официални гости, организационни екипи, фенове на тениса, медийни представители и VIP гости. Паркът включва предимно Sortento (52 броя), 30 бр. Carnival и 28 бр. Cerato. Предвижда се автомобилите да изминат общо около 300 000 км в рамките на състезанието.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин