Надал отново разчита на Kia

Корейската компания за 16-та поредна година е генерален спонсор на Аustralian Open


16
ян.
2017

Това е 16-тата поредна година за Kia като генерален спонсор на Аustralian Open. Kia ще предостави 110 специално оборудвани автомобила на Тенис Австралия. Официалната церемония по откриването на турнира се състоя в Мелбърн, а събитието уважиха представители от Kia Motors Австралия и Тенис Австралия, както и посланикът на Kia и победител от АО 2016 – Рафаел Надал. Компанията е подготвила разнообразни активности за феновете на тениса по света.

Автомобилният парк тази година включва 50 Carnival, 40 Sorento и 20 Optima. На специална церемония по повод старта на АО 2017, тенис звездата и посланик на марката Kia – Рафаел Надал предостави официално автомобилния парк на Тенис Австралия.

Автомобилите ще бъдат управлявани от 200 специално обучени шофьори, които ще транспортират състезатели, официални гости, организационни екипи, фенове на тениса, медийни представители и VIP гости. Предвижда се автомобилите да изминат общо около 400 000 км в рамките на състезанието. По време на церемонията, КИА представи и изцяло новия супер спортен седан – Stinger, който миналата седмица дебютира на автосалона в Детройт.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >