Навигацията отвежда британец в погрешен Рим


29
май
2019

Един 82-годишен британец се отправил с автомобила си към Рим, за да види папата. Накрая се озовал в малкото селце Рим, близо до Кьолн. При това автомобилът му отнесъл табелата на населеното място, а британецът бил ранен!

Куриозно пътуване на един възрастен британец: 82-годишният мъж от Нюкасъл потеглил със своя Jaguar S-Type за да види папата в Рим, като накрая се озовал действително в населено място с такова име – ставало дума обаче за малкото селце Рим, близо до Кьолн, а не за италианската столица. Виновни били навигацията и човек от бензиностанцията наблизо, който упътил британеца. Когато близо до Дюселдорф навигацията в Jaguar-а започнала да обърква британеца, той попитал на една бензиностанция, как да стигне до Рим. Служителят въвел погрешното населено място. Възрастният господин слязъл от магистралата и започнал да се движи из живописни хълмисти местности. Навигацията обявила в един момент, че са пристигнали в Рим. 82-годишният британец слязъл от автомобила, за да види, къде е пристигнал, но забравил да дръпне ръчната спирачка на колата. Автомобилът потеглил, повлякъл със себе си британеца, който се опитал да го спре и S-Type съборил табелата на Рим, преди да успее да спре. Собственикът на автомобила от Нюкасъл бил ранен и се озовал в болницата. След случката Jaguar-ът се повредил и възрастният господин трябвало да изчака сина, който дошъл да го прибере. Така и не успял да види папата.

Още по темата

Card image cap
За какво точат лиги родните автокрадци?

6
мар.
2017

Българските „джамбази“ се концентрират повече върху стари автомобили, кражбите на нови са по-скоро рядкост

Card image cap
Bugatti показа първа снимка на Chiron

19
дек.
2015

Bugatti Chiron ще бъде показан на автосалона в Женева 2016. Той ще бъде по-бърз, по-мощен и по-скъп от Veyron. Сега от Bugatti показаха и нов тийзър на модела!

Card image cap
Полицейското обръщане на годината! (ВИДЕО)

27
юни
2017

Когато се правиш на каскадьор, много често може да ти се наложи да си търсиш нова кола...

Card image cap
Симпатична Vespa в Трансформърс

4
юли
2016

Към двете боботещи мъсъл кари се нарежда и малко мотопедче Vespa.

Card image cap

В последния брой:

Архив >