Мitsubishi представя зверски пикап


26
мар.
2019

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) днес за първи път разкрива TRITON ABSOLUTE, иконичен специален модел на TRITON (L200 в Европа) на 40-тия Автосалон в Банкок 2019*. Моделът въплъщава здравината и солидността, залегнали в основата на пикапите Mitsubishi Motors.

TRITON ABSOLUTE изразява концепцията “ABSOLUTELY Beyond Tough” чрез повишена здравина и издръжливост в съчетание с по-солиден и агресивен екстериор.

Впечатляващите възможности на TRITON ABSOLUTE илюстрират мощта на пикапа като автомобил, подходящ за всяка една ситуация. Защитните панели, агресивният дизайн и дръзките светлини на специалния модел му придават визия на “ABSOLUTELY Beyond Tough” автомобил – посока, следвана в поколенията до момента.  

MMC очаква този доста амбициозен проект да бъде приветстван от притежателите на пикапи по целия свят, особено имайки предвид и подобрената издръжливост и възможности на новата моделна година на TRITON/L200, която беше представена в Тайланд през миналата есен. TRITON ABSOLUTE е и ключов eлемент от “Drive your Ambition” слогана на MMC, изразявайки 100-годишното ДНК на автомобилния производител, както и прогресивните амбиции за бъдещето на водачите на автомобили Mitsubishi.

Още по темата

Card image cap
Колосите от срещата на G20

2
юли
2017

Срещата на G20 в Хамбург ще превърне града в крепост. AUTO BILD ще ви запознае с най-впечатляващите бронирани автомобили, които ще превозват и пазят най-силните държавни фигури в света- стартираме с "Beast" на американския президент Доналд Тръмп

Card image cap
Huracan се прави на военна кола (ВИДЕО)

16
авг.
2016

Маслинено зелено и мат не стоят толкова добре на всеки колкото на този супер спортен автомобил от Lamborghini.

Card image cap
50 000 км за 201 часа: рекордът на Mercedes 190 от 1983

9
февр.
2018

35 години изминаха от поставянето на рекорда, който Mercedes 190 E 2.3-16 направи на пистата „Нардо“

Card image cap

В последния брой:

Архив >