Корпоративни новини » „М Кар“- София избира с конкурс модерна скулптура за новия шоурум на BMW в София

„М Кар“- София избира с конкурс модерна скулптура за новия шоурум на BMW в София

3007
2017

До 31 юли авторите могат да изпратят скици с творбите си

Официалният дистрибутор на BMW у нас – „M Кар“ – София,  обяви конкурс, с който ще избере модерна скулптура, която да постави пред новия шоурум на BMW в столицата. Той ще се намира точно срещу мол „Парадайс“ и предстои да бъде открит. Конкурсът „Съвременна българска скулптура“ започна на 24 юли и ще продължи до 31 юли. В рамките на този период талантливи скулптори имат възможност да кандидатстват със свои идейни проекти.

Наградата е двойна – организаторът ще изплати на победителя разходите по реализацията на творбата, заложени в одобрения проект, а талантливият автор ще получи възможност да представи произведението си пред широка публика, като го постави пред новия шоурум BMW M Car на бул. „Черни връх“ №100.

В конкурса могат да участват както професионални скултпори, които са се доказали като имена на българската сцена, така и студенти със свои впечатляващи произведения или проекти, представени за дипломна защита. Основното условие е представената творба да притежава съвременен и модерен характер.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ