М Кар – новият дом на BMW в България

Търговският комплекс М Кар София предлага пълната гама продукти BMW и MINI, както и свързаните с тях продажбени и следпродажбени услуги. То е петото BMW-дилърство на М Кар Груп.

2803
2018

М Кар София е петото оторизирано BMW-дилърство от семейството на M Кар Груп. Марките автомобили BMW, BMW i, BMW M и МINI вече имат нов и уютен дом в България – М Кар София. Новият търговски комплекс в София е изграден по най-високите стандарти на BMW Group, впечатлява с функционалност и прецизно планиране и не на последно място престижна локация, удобна за клиентите на представените премиум марки. Иво Божинов, Управител на М Кар София: „С много усилия и желание, след 12 месеца строителство, този продажбено-сервизен център – един от най-модерните в Европа, отговарящ на актуалните стандарти на BMW Group, вече работи на пълни обороти.“ Високата оценка бе потвърдена и от Жан Филип Парен – Старши вицепрезидент за търговски регион Европа на BMW Group. Новото оторизирано дилърство е разположено на обща площ от 11 000 кв. м, издига се на 4 етажа и е сертифицирано по най-новите стандарти на BMW Group.
В модерния и стилен интериор на М Кар София се помещават актуалните модели BMW, BMW i, BMW M и MINI, пълната гама BMW Lifestylе & аксесоари, както и механичен сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с оборудване за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW, BMW i, BMW M и MINI автомобили, тенекеджийски и бояджийски услуги.
Филип Китов, Директор маркетинг и продажби в М Кар София: „Дилърството отвори врати в края на 2017 година. Основните ни цели за 2018 година са да изградим екип от млади и амбициозни хора, които да обучим в съответствие със съвременните изисквания на автомобилния бизнес и според стандартите на производителя, и да въведем модерен процес на продажби. Дигитализация на процесите и изграждането на онлайн магазин за BMW Lifestylе, аксесоари и резервни части, са сред предстоящите проекти.“
Първото дилърство на М Кар Груп е М Кар Пловдив и е регистрирано през 2001 година. През 2014 година то е напълно обновено, като проектът е съобразен с актуалните стандарти и изисквания на немския производител. Освен продажбени услуги и пълно обслужване на марката BMW, дилърството разполага и с оторизиран сервиз за MINI. Благодарение на висококачествения си модел на работа, М Кар Пловдив печели многобройни награди за продажби, сервизно обслужване, аксесоари & Lifestylе продукти през годините.
Второто официално BMW-дилърство, част от М Кар Груп, отваря врати през 2006 година във Варна. През 2012 г. то става и единствения представител за MINI извън столицата, като открива първия самостоятелен автосалон на марката в България.
М Кар Плевен става част от М Кар Груп и официален представител на BMW за Северозападна България през 2011 година. От откриването си дилърството предлага продажба на автомобили, оригинални резервни части и аксесоари на марката BMW, както и сервизно обслужване.
През 2014 години в Скопие, Македония, отваря врати първото дилърство на BMW и MINI на М Кар Груп извън територията на България. М Кар Скопие е официален вносител на двете марки автомобили на територията на Република Македония и Косово. Модерният автосалон e разположен на една от главните пътни артерии в македонската столица и e с площ от 5500 кв. м. В него се предлагат всички услуги, свързани с продажбата и сервизното обслужване на немските премиум марки Шоурумът на BMW в Скопие е един от най-големите в страната, а този на MINI е построен на площ от 300 кв. м, стриктно спазвайки изискванията на германския производител. Компанията предлага също пълен пакет услуги и ремонт на автомобилите с валидна или изтекла гаранция.

,

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин