Мъж влиза с Cadillac-а си в магазин за алкохол, взе си уиски


14
ян.
2022

В САЩ, щата Масачузетс, 54-годишен мъж се удря в магазин за алкохол с автомобила си и използва случая, за да си вземе някои работи от рафтовете. В ранните сутрешни часове на 8-и януари 2022 господинът на практика минава през вратата на търговския обект, както съобщава CBS Boston. Не е ясно дали черният Cadillac e влязъл нарочно в сградата или става въпрос за ПТП. Във всеки случай водачът реагира по начин, който никой не би очаквал. Вместо да се обади на полицията, шофьорът влиза в магазина и си взима това-онова, изпива една бира, сръбва си няколко глътки скъпо уиски, похапва чипс със сметана и лук и изпушва една пура.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Rapid Liquors (@rapidliquors)

Собствениците на магазина гледат на случая от веселата страна

Благодарение на задействаната алармена система полицията все пак идва на място. Служителите на реда е трябвало да използват електрошок срещу водача на Cadillac-a, за да го арестуват. Магазинът, наречен „Rapid Liquor“ (бел. ред.: „бързо питие“), приема случката от смешната страна и публикува снимките на катастрофата в Instagram с коментар: „През нощта нашето Drive-in „преустройство“ не мина по план“. След като щетите са оправени по спешност ден по-късно, се появява друга публикация със снимки от охранителната камера, показваща мъжа на вечерната му дегустация в магазина с призив: „Моля, паркирайте на паркинга, не минавайте с автомобила през вратите“.

За съжаление, последствията от действията на мъжа не са толкова смешни. 54-годишният водач е обвинен в кражба с взлом и увреждане на имущество, телесна повреда (при задържането мъжът удря полицай) и кражба.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин