Мощни модели до 30 000 лв.: Opel Insignia 2.8 V6 Turbo


8
авг.
2018

250 км/ч максимална скорост, година на производство след 2008 г. и цена до 30 000 лв. – AUTO BILD ви представя мощни модели за прилични пари.

По време на търсенето за тази класация това бе най-често появяващият се автомобил. Макар и моделът на Opel да е по-скоро не биещо на очи спортно оръдие, неговите 260 к.с. се крият под шикозна, но сравнително семпла каросерия. Топмоделът на Insignia може да бъде бърз, но максималната му скорост е ограничена на 250 км/ч. Insignia е много подходяща и за автомобил за пътуване на дълги разстояния, като със серийното двойно задвижване можете да пътувате спокойно през отпуската в планината и извън пътя.

Е, разбира се притежаващият V6-агрегат  модел на Opel не е истински спортист – за целта му липсва още хармония между управление и задвижване. Автомобилът от Рюселсхайм се усеща малко тромав. На пазара за употребявани автомобили принципно можете да намерите добре запазени екземпляри на цена около 20 000 лв. И макар ангренажната верига на Insignia от време на време да създава проблеми, повечето автомобили са солиден избор.

Още по темата

Card image cap
Jaguar S-Type на старо: „британец“ със синя кръв

20
сеп.
2017

Аристократичен автомобил за обеднели благородници: S-Type е наистина много изгоден

Card image cap
Lancia Voyager на старо: космическият кораб Surprise

19
юли
2017

Какво може легендарният ван Voyager, когато е с емблема на Lancia?

Card image cap
Jeep Grand Cherokee WH: можем ли да се доверим на този „американец“?

6
мар.
2017

Наскоро дизеловият скандал засегна и Jeep. Но двигателят на Mercedes при по-старите модели не е засегнат

Card image cap
Audi Q7 (4L) на старо – силни и слаби страни

4
апр.
2018

На пазара за употребявани автомобили понякога големите и луксозни SUV-ове могат да се окажат доста изгодни предложения - особено, когато са на определена възраст. Но точно при внушителните SUV-ове трябва да бъдете особено внимателни - AUTO BILD ще ви разкрие силните и слабите страни на благородните SUV-ове

Card image cap

В последния брой:

Архив >