Модели на Lancia от 90-те години


25
юни
2018

Лайфстайл-мъник на базата на Fiat Punto: клиентите на Lancia могат да индивидуализират според предпочитанията си благородния малък автомобил с името Ypsilon. Производителят предлага за вътрешното пространство на малкото си дизайнерско творение безброй цветови комбинации и благородни тапицерии от алкантара.


Гаранцията за индивидуалност е серийно налице и при покупката на  Lancia Kappa Coupé – също както и тапицериите на седалките от алкантара. Coupé-то се прави ръчно от производителя на каросерии  Maggiora.

Още по темата

Card image cap
917 на Стив Макуин ще бъде продадено на търг

26
юли
2017

Едно от автомобилите Porsche 917K на Стив Макуин от култовия филм "Льо Ман" ще бъде продадено на търг. Експертите очаква историческа цена!

Card image cap
Най-странният кемпер на сезона

14
юли
2016

Дяволски бързо и донякъде високопроходимо – това е Audi RS Q3. Но може ли надуваемата палатка да го превърне в талантлив кемпер?

Card image cap
10 американски автомобила, за които не сте чували: Drakan Spyder

13
февр.
2018

Колите на Dodge, Ford, Lincoln, Chevrolet или Cadillac са познати и обичани и в Европа. В САЩ обаче има още много малки производители на автомобили

Card image cap
Невероятната история на нашето откраднато VW Caddy

26
юни
2017

Какво се случва с откраднатите автомобили? AUTO BILD оборудва едно Caddy с GPS-предаватели и така разкри мрежа от автокрадци

Card image cap

В последния брой:

Архив >