AUTO BILD България / Мобилното бъдеще в Лас Вегас

Мобилното бъдеще в Лас Вегас

На техническото изложение CES в Лас Вегас производителите и вносителите ще представят своите идеи за бъдещето: BMW например биха могли да покажат студия на новия i8 Spyder!


9
дек.
2015

На изложението за електроника CES в Лас Вегас (6-ти до 9-ти януари 2016 г.) освен софтуерни фирми ще има и автомобилни производители, които ще представят своите най-нови разработки. Възможно е например BMW да покажат на CES нова студия на i8 Spyder. Концепцията от CES ще даде насока за бъдещата серийна версия на открития вариант на i8, представен като концепция още през 2012 г.

В рамките на изложението Chevrolet ще покаже серийната версия на електромобила Bolt. По време на изложението на фокус ще бъде автономното шофиране: швейцарският производител Rinspeed ще ни представи хибридния спортист Etos. Той обединява в едно концепциите за задвижване, управление и автономно шофиране.

Още по темата

Card image cap
Плевенчанин ще атакува титлата “Най-ефективен шофьор на камион в света”

16
окт.
2017

Пламен Иванов ще се бори и за чисто нов камион Renault T 480 на финала на Optifuel Challenge 2017 в Толедо

Card image cap
Идва SUV-ът на Lada

24
авг.
2016

Точно за 50-ия юбилей на марката Lada ще представи въодушевяващ прототип на SUV, наречен xCode. AUTO BILD ви представя първите снимки и информация!

Card image cap
Неудържимият Donkervoort D8 GTO

18
юли
2016

Спортен автомобил с 380 к.с. може да предизвика насмешки. Но не и когато тези 380 к.с. задвижват 695 килограма като при Donkervoort D8 GTO. Първите ни впечатления!

Card image cap
Този Оpel ще направи пробив

15
мар.
2016

AUTO BILD врътна едно кръгче с „брата“ на Opel Chevrolet Bolt EV

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: