Мишел Родригез кара Jaguar F-TYPE SVR с над 320км/ч

2503
2016

Звездата от хитовата поредица „Бързи и яростни” – Мишел Родригез – застана зад волана и направи тест-драйв на най-бързия Jaguar създаван някога – Jaguar F-TYPE SVR.

На затворена магистрала в пустинята Невада, където се провежда най-бързото автомобилно състезание в света „Silver State Classic Challenge”, известната холивудска актриса изпробва автомобила до краен предел, като в пика на каране скоростомерът показваше внушителните 321км/ч – персонален рекорд за Мишел.

Мишел Родригез сподели: „Да караш тази кола е нереално! Счупих собствения си рекорд за скорост в този красив Jaguar F-TYPE SVR. Чувството да достигнеш 321км/ч е неописуемо. Колата се движеше много стабилно, но все пак бях пределно фокусирана. Не смятам, че някога бих карала толкова бързо без професионален шофьор, който да седи от дясната ми страна, но човече.. беше невероятно!”

„Винаги съм се чудела какво е да караш с повече от 220км/ч, което до сега ми беше персоналния рекорд. Подейства ми доста освежаващо да премина собствения си лимит, но все пак да караш толкова бързо си е голяма отговорност. Преживяването беше по-добро от всичко, което съм правила до сега.”

Разработен от Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations за да бъде по-лек, по-бърз и по-силен, докато в същото време се запази възможността за ежедневно каране, F-TYPE SVR е оптималният Jaguar когато става дума за удоволствието от шофирането.

F-TYPE SVR е първият SVR Jaguar и най-бързият F-TYPE създаван до сега. Моделът ускорява от 0 до 100км/ч за впечатляващите 3.5 секунди, като максималната му скорост е 321км/ч за Купе версията.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин