Мини-Maybach на Hofele

1304
2020

На базата на Mercedes-AMG E 53 Cabrio тунинг-специалистите от Hofele са създали ексклузивна единична бройка. Моделът би бил идеалното попълнение към едно яхтено пристанище!

Тунинг-фирмата Hofele са направили луксозна преработка на Mercedes-AMG E 53 Cabrio. Във серийната си версия бизнес-експрес, сега E 53 Cabrio се прави на Maybach. С много хром, тъмносин лак и изцяло новотапициран с кожа интериор автомобилът се превръща в малка „яхта“. Лакът със сложното име „Royal Peacock Blue Metallic“ изглежда така, сякаш ви приканва да се гмурнете в него. Као контраст на синия цвят се явява хромът: по предната и задна брони има хромирани елементи, а отстрани – хромирани лайстни от предния калник до задната броня.

Радиаторната решетка е украсен а с логото на Hofele, с диагонални разпънки прилича на решетката Panamericana на новите модели на AMG. Още повече хром има по капаците на страничните огледала, както и надлъжно преминаваща лайстна по капака на двигателя. Сребристите джанти с дизайн а ла турбина са с размер 21 цола, а външната част на лъчите е облагородена естествено с хром. По предната и задната брони има акценти от пиано-лак. Постелките във вътрешното пространство са от агнешка вълна.

От Hofele са обновили генерално вътрешното пространство – то е почти изцяло покрито от кожа с цветове слонова кост и синьо. Седалките са украсени с лога Hofele върху облегалките. Там, където няма кожа, има алуминий или дърво, а постелките са от агнешка кожа. Задвижването на автомобила е оставено без промяна – под капака продължава да работи 3-литров редови 6-цилиндров агрегат с турбина и електрически бууст. Системната мощност е 435 к.с. Автомобилът е единична бройка и е обявен за продажба – цената ще научите от Hofele при запитване. Базовата цена на E 53 е 176 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин