Мини-Arteon-ът се прави на спортен


13
дек.
2019

Мини-Arteon-ът на VW за Бразилия ще се появи и като спортен модел: Virtus GTS със 150 к.с. е повече шоу, отколкото действителен спортист!

С Virtus бразилците вече си имат своя мини-Arteon. През 2020 ще се появи и по-спортен модел GTS, който естествено ще разполага с повече от досегашните 115 к.с. на топверсията. За задвижването ще отговаря 1,4-литрова TSI машина със 150 к.с., като инженерите на VW са направили настройката по-спортна. Например чрез ESP XDS+, която осигурява пъргавост и на европейските модели на VW чрез спирачна намеса. Освен това автомобилът има и превключвател за режимите на движение, 6-степенна трансмисия и изцяло LED светлини.

Не е толкова спортен, колкото се прави

По отношение на външния вид Virtus GTS се отличава с нова броня, радиаторна решетка тип пчелна пита и малък спойлер на капака на багажника. 4-цилиндровият двигател повече бръмчи, отколкото ръмжи. Във вътрешното пространство има червено рамки на вентилационните дюзи и червени шевове на тапицериите на спортните седалки, както и анимирани индикации в дигиталните уреди. без значение, кой режим на движение сте избрали, 4-цилиндровият двигател повече вие, отколкото ускорява бързо и придвижва бразилския Volkswagen напред.

По-добре не бързайте за никъде

Ще управлявате седана по-добре, ако не натискате рязко и докрай педала на газта. Иначе между 80 и 120 км/ч моторът, който не е оборудван със система за изключване на цилиндрите, демонстрира прилична еластичност.  Окачването е настроено за лошите бразилски пътища и е по-скоро комфортно. Ако изберете режим „Sport“, воланът се втвърдява, за да подчертае привидната динамика. Най-добре превключете всички параметри на „Normal“, а задвижването на „Sport“ – тогава и реакцията на педала на газта ще е по-директна.

Още по темата

Card image cap
Дизайнерското комби от Корея

8
сеп.
2016

Новата Kia Optima Sportswagon предлага предостатъчно място с дължината си от 4,86 метра. Но дали 1,7-литровия дизелов мотор е най-подходящото задвижване за комбито? Първите ни впечатления!

Card image cap
Винаги може и по-бързо!

25
мар.
2017

1500 к.с., 1600 Нм, 420 км/ч максимална скорост – Bugatti Chiron е суперлатив на колела. AUTO BILD тества суперспортиста

Card image cap
След еуфорията дойде разочарованието

22
окт.
2017

При създаването на първия си ван GM проявиха изключителна дизайнерска смелост. Но пропуснаха други важни неща

Card image cap

В последния брой:

Архив >