Новини » Мини-ъпдейт за Nissan Leaf

Мини-ъпдейт за Nissan Leaf

2502
2022

Nissan освежи см мини-ъпдейт модела си Leaf за 2022 г. Няма промени по отношение на пробега и цената. AUTO BILD ще ви даде информация.

За моделната 2022 г. Nissan Leaf ще получи няколко малки промени. Електромобилът ще бъде украсен с новото лого на Nissan в предницата и капачките на главините на колелата. Освен това ще се предлагат нови джанти с размер 16 и 17 цола. Дизайнът им е доста оригинален: върху лъчите има малки, v-образни декоративни елементи, които стават по-големи в посока на главината на колелото. Впечатление правят и хромираните акценти върху иначе черните джанти. Също така Nissan разширява гамата от цветове за Leaf с два сини тона: „Universal Blue“ и „Magnetic Blue“.

Пробегът остава както и преди 385 километра

Всъщност с това промените приключват – мощността и пробегът на електромобила остават без промяна. Както и преди това Leaf се предлага с две задвижвания. Стандартната версия е със 150 к.с. и батерия с капацитет от 39 кВтч., както и пробег до 285 километра по WLTP. Като вариант e+ електромобилът може да измине до 100 километра повече – батерията с капацитет 59 кВтч. предлага пробег до 385 км. Тук мощността също е по-голяма – 217 к.с.

Базовата цена на Leaf остава непроменена

Новата версия за новата моделна година може да се поръчва от 1-ви април 2022 г. Базовата цена остава без промяна – за Германия тя е 60 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин