Минихотел за теглича


7
авг.
2018

Който кара голям SUV, комби или ван знае, че когато сгъне седалките, може да преспи в колата. За една нощувка, например когато е прекалено студена за палатка, това решение е добро – но не и за хора с по-малък кросоувър, да не говорим за седан или хечбек. Да бъдем честни – спането на предна седалка от евтини рециклирани материали не е най-голямото удоволствие на света. Ето защо за някои хора т.нар. Hitch Hotel (от англ. Hitch – теглич) може да се окаже доста полезно.

С оглед на факта, че приспособлението се закачва на теглича, вероятно ще попитате колко тежи. Когато е празен, на кантара „хотелът“ регистрира 105 кг и може да бъде натоварен със 162 – ето защо производителят поръчва теглич от Class III. Предимството на иновацията спрямо традиционно ремарке е силно ограничената дължината. Когато Hitch Hotel е затворен, той се простира само на 15 см  от задната броня. Когато го разпънете, осигурява обем от 3823 л и достига дължина от 2,13 м. В най-тясната си точка „добавката“ е широка едва 1,47 м. Тези габарити се оказват напълно достатъчни за сън, но за съжаление вътре няма да остане място за други неща.

„Хотелът“ има специални „крака“, на които застава, а когато е демонтиран, ще можете да го местите на количка. Ако сте решили да си го купувате (когато го пуснат на пазара), ще трябва да предвидите 1,5 кв. м в гаража, където да го държите.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин