Минифейслифт за Nissan Juke


13
мар.
2018

Nissan Juke се представи с повече цвят по време на автосалона в Женева 2018.  Благодарение на мини-фейслифт мини-SUV-ът се сдоби с нови цветове на каросерията, опции за перзонализиране и допълнителни екстри. Дизайнът също е леко модифициран. Моделът ще бъде в шоурумите от май 2018.

Модификациите по дизайна ще бъдат разпознати единствено от специалистите: V-образният хромиран елемент на решетката е по-тъмен. По-тъмно тонирани са и вътрешността на фаровете и мигачите в страничните огледала. От ниво на оборудване Acenta серийно се предлагат LED-фарове за мъгла.

За каросерията се предлагат два нови цвята – синьо и бронзово. От версията ще се сдобиете с алуминиеви джанти с цветни елементи. Предлагат се и цветни детайли за каросерията: брони, прагове и капаци на страничните огледала. Този екстериорен пакет с алуминиевите джанти се предлага в черно, оранжево и синьо.

За индивидуализиране на вътрешното пространство се предлагат пакети в оранжево и синьо: с тяхна помощ можете да поставите цветни акценти на вентилационните дюзи, тапицериите на вратите и седалките. Кожата на волана е по-висококачествена, а аудиосистемата е на Bose с интегрирани високоговорители в подглавника на седалката на водача.

Още по темата

Card image cap
F-Type SVR: най-мощният Jag

17
февр.
2016

Повече мощност за Jaguar F-Type: на изложението в Женева британците ще покажат най-потентното изпълнение на своя спортен флагман – то развива 575 к.с.!

Card image cap
Предвестникът на 10-о поколение Civic

10
февр.
2016

На автосалона в Женева Honda ще покаже прототип на новия Civic с пет врати. Серийната версия на модела ще се появи при дилърите в началото на 2017 г.

Card image cap

В последния брой:

Архив >