Минисериалът „Харли и братята Дейвидсън“ тръгна по екраните след вълнуваща премиера

Историята на легендарната мотоциклетна марка Harley Davidson e възпроизведена майсторски в новия минисериал „Харли и братята Дейвидсън“ на Discovery Channel

1509
2016

Премиерата на минисериала се състоя в филмовите студия Castel край Букурещ в присъстието на актьорския, творческия и продуцентския състав на филма, както и много гости. Всички имаха възможност да се насладят на атмосферата на американските градчета от началото на 20-и век, разхождайки сред сградите декори. „Предварителна подготовка за този вълнуващ проект беше много важна. Стремяхме се до най-малкия детайл да възпроизведем обстановката, в която са живяли Уолтър и Артър Дейвидсън и техният приятел Бил Харли. Особено важно бе да направим и работещи реплики на първите мотоциклети на момчета от Милуоки“ – заяви за AUTO BILD България Майкъл Фишлър – изпълнителен продуцент на филма.

Базиран на истинска история, „Харли и братята Дейвидсън” представя създаването на тези толкова популярни мотоциклети по време на големите социални и технологични промени от началото на 20-и век. Уолтър, Артър и Бил рискуват всичките си пари и поминък, за да създадат обещаващо предприятие. Всеки един от тези мъже се е изправил пред много различни предизвикателства, но мотоциклетът е нещото, което е обединило мечтите и амбициите им. Втората и третата част на минисериала – „Харли и братята Дейвидсън“ ще бъдат излъчени съответно на 18-и септември и 25-и септември от 22:00 по Discovery Channel.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин