Минимум 60 000 лева за електрическия Citroën ë-C4

2603
2021

Техническата база на ë-C4 не се счита за абсолютна новост. Марките на концерна PSA Opel, Peugeot и благородната дъщерна марка на Citroën DS използват една и съща техника от концерна. Батерията е с капацитет от 50 кВтч., а мощността на електромотора и максималният въртящ момент – 136 к.с. и 260 Нм. Citroën обещава пробег от 350 километра по цикъла WLTP. Цените стартират от 60 656 лв. Французите са оборудвали ë-C4 с малко по-богато базово оборудване. В него влизат друга автоматична климатична инсталация, 18-цолови алуминиеви джанти и асистент за аварийно спиране.

Вписвайки се напълно в програмата Citroën Advanced Comfort , новият ë-C4 – 100% ëlectric и новият C4 осигуряват цялостен комфорт във всяко отношение: комфортът по време на движение се гарантира от окачването Progressive Hydraulic Cushions ® и от седалките Advanced Comfort Seats; комфортът на борда се осигурява от голямото вътрешно пространство и практичността на елементите в купето, сред които е и една забележителна иновация за пaсажера отпред, която ще бъде разкрита по време на премиерата;
комфортът на духа се постига благодарение на уютната атмосфера и осветеността на купето; комфортът при ползване се осигурява от технологиите и функциите в помощ на водача, улесняващи ежедневието. Към всичко това се прибавя и характерния за новия ë-C4 – 100% ëlectric ë-Confort: липса на шум, плавно управление и нови усещания по време на движение.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин