Минимум 56 490 лв. за новото CR-V, ще го има и 7-местно


30
окт.
2018

Увеличената с 18 к.с. мощност спрямо предходния 2-литров i-VTEC двигател  допринася не само за подобрената динамика, но и за значително по-високата енергийна ефективност. Ускорението от 0-100 км/ч отнема 9,3 секунди, а максималната скорост е 211 км/ч.

Новият CR-V е още по-безопасен благодарение на Honda Sensing™ – набор от помощни технологии за водача и една от най-ефективните системи за активна безопасност

Типичното за коли от луксозния клас окачване с хидравлични тампони е приложено отпред и отзад, придавайки висококачествена „филтрация“ на неравностите и контрол над вибрациите на шасито. Спирачките на четирите колела са по-големи от тези на предишното поколение. Те са с 296-милиметрови дискове отпред и 300-милиметрови дискове отзад и са подпомагани от системата Еlectric Brake Boost (EBB).

Пътният просвет се е увеличил с 35 мм спрямо миналия CR-V до 191 мм за модели с предно задвижване и до 201 мм за моделите 4×4. Обновената софтуерна система позволява до 60% от въртящия момент да се предава към задните колела, и до 10% увеличение на целия въртящ момент в системата като цяло.

Още по темата

Card image cap
Как да произнасяме името на Porsche?

13
дек.
2016

Ако не сте сигурни как точно да произнасяте името на легендарния производител от Цуфенхаузен – ето ви указание директно от извора

Card image cap

В последния брой:

Архив >