Минимум 56 490 лв. за новото CR-V, ще го има и 7-местно


30
окт.
2018

Увеличената с 18 к.с. мощност спрямо предходния 2-литров i-VTEC двигател  допринася не само за подобрената динамика, но и за значително по-високата енергийна ефективност. Ускорението от 0-100 км/ч отнема 9,3 секунди, а максималната скорост е 211 км/ч.

Новият CR-V е още по-безопасен благодарение на Honda Sensing™ – набор от помощни технологии за водача и една от най-ефективните системи за активна безопасност

Типичното за коли от луксозния клас окачване с хидравлични тампони е приложено отпред и отзад, придавайки висококачествена „филтрация“ на неравностите и контрол над вибрациите на шасито. Спирачките на четирите колела са по-големи от тези на предишното поколение. Те са с 296-милиметрови дискове отпред и 300-милиметрови дискове отзад и са подпомагани от системата Еlectric Brake Boost (EBB).

Пътният просвет се е увеличил с 35 мм спрямо миналия CR-V до 191 мм за модели с предно задвижване и до 201 мм за моделите 4×4. Обновената софтуерна система позволява до 60% от въртящия момент да се предава към задните колела, и до 10% увеличение на целия въртящ момент в системата като цяло.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >