Минимум 203 876 лв. за електрическото Audi RS e-tron GT на българския пазар


14
апр.
2021

С ефектна демонстрация и премиера в духа на прогреса и концептуалните разбирания за бъдещето на живота, вносителят на Audi на българския пазар, Порше БГ, представи своя нов изцяло електрически флагман – Audi RS e-tron GT. В рамките на ексклузивната премиера, протекла под знака на мотивацията за успех и факторите, които ни движат напред, марката с четирите кръга представи новия спортен модел Audi RS e-tron GT.

Моделът е олицетворение на технологично превъзходство в електрическата автомобилна индустрия, с открояващи се акценти в динамиката на пътя, емоционалния дизайн, дигитализацията и екологичната устойчивост. Изцяло електрическият Audi RS e-tron GT е модерна интерпретация на класическия Gran Turismo с поглед към бъдещето. Концепцията на e-tron GT e пример за премиум и функционален автомобилен дизайн в съчетание с  максимално емоционален израз на електрическата мобилност.

Елегантното купе с четири врати на Audi RS e-tron GT съчетава емоционален дизайн с мощно задвижване и динамична управляемост. Екстериорът превръща спортния модел в същинско динамично произведение на изкуството. Интериорът също изповядва класическата идея на Gran Turismo автомобилите – пътуване със спортен характер, което предлага и отличен комфорт за пасажерите. Електромотор с мощност до 440 кВт (598 к.с.) позволява впечатляващо ускорение, като не по-малко впечатляващ е и пробегът до 487 километра (по WLTP), който осигурява батерията с 85 кВтч нетен капацитет, както и изключително кратките времена за зареждане: само пет минути за осигуряване на пробег от 100 километра.

Моделът е вече на българския пазар и може да бъде поръчан в дилърската мрежа на Audi. Цената на е-tron GT quattro започва от 203 876 лв., за RS e-tron GT съответно от 276 827 лв.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин