Мечти в умален размер от панаира за играчки


30
мар.
2017

ДЕЦА, НЕ ПИПАЙТЕ! По-добре е да не си играете с тези колички, тъй като някои от тях струват доста пари: Porsche 911 Turbo за 380 лв. си е направо евтино предложение, а състезателният микробус VW T1 е почти двойно по-скъп – 680 лв. Цената на двете моделчета е нищо в сравнение с тази на Bugatti Vision GT на Looksmart: 1550 лв.! Панаирът за играчки се проведе в Нюрнберг се проведе през миналия месец. AUTO BILD ще ви покаже някои от моделите на 125 производителя от цял свят, които представиха своите творения върху площ от 170 000 квадратни метра. Годишно посетителите са около 70 000.

G-клас – една класика
Всъдеходът се произвежда от 1979. Busch посвещава на този първичен Benz изцяло новоконструиран модел във формат 1:87. Предлага се и версия на полицейски автомобил. Колата с пет врати е копирана екстремно добре. Цена от 40 лв.

Турбо, но доста голямо
Minichamps пуска нова серия в мащаб 1:12. Първият модел ще бъде една спортна икона: първото Porsche 911 Turbo с джанти Fuchs и задно крило. Моделчетата са с каросерия от цинкова отливка и управляващи се предни колела. Цена от 380 лв.

 

Асфалтови каубои
Jeep Wagoneer и Gladiator пускат на пазара Brekina 2017 като пластмасов модел в мащаб 1:87. Фино гравираният американски олдтаймер с хромирани части и сребристи декоративни лайстни е изключително успешно копиран. Цена: 40 лв.

Почти толкова ексклузивен, колкото и оригиналът
Looksmart също залага на новия модерен мащаб 1:12. Като образец е послужила студията на спортен автомобил Bugatti Vision GT. Умаленият модел демонстрира невероятна филигранност. Впечатление правят джантите и луксозният интериор. Цената от 1550 лв. също не остава незабелязана.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин