Механик превърна в тотална щета Toyota Supra по време на тестoво шофиране (ВИДЕО)

1201
2023

Понякога тестовото шофиране след посещение в сервиза може да доведе до сериозни проблеми: вместо да получи автомобила си ремонтиран, собственикът на Toyota Supra от 1997 е принуден да се примири, че японското му спортно купе вече става само за претопяване.

„Бегачката“ с мощност над 400 к.с. е оставена за поправка в специализирана тунинг фирма в Енгълуд, предградие на Денвър в американския щат Колорадо.

След като сервизните дейности по Supra-та са завършени, механик излиза да изпробва лъскавата Toyota. Червената стрела е заснета в движение от шофьор на автомобил, движещ се зад нея. Именно този шофьор по-късно споделил на полицията, че е следвал купето няколко минути без да се случи нищо особено. Водачът на японския автомобил спазвал всички правила.

Загуба на контрол

След няколко минути, когато напред няма трафик, водачът на Supra-та ускорява рязко. Задната част на спортния автомобил поднася, шофьорът губи контрол над машината и тя се блъска в бетонна мантинела, завърта се, преобръща се и накрая спира в зоната на товарна площадка.

Злополучният водач явно е излетял от автомобила при инцидента и се е наложило да бъде откаран в болница. Според публикация в американски уеб портал състоянието му в момента било стабилно. От местното полицейско управление потвърждават, че шофьорът на катастрофиралата Supra не е неин собственик.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин