Международните награди за Автомобили за работа 2020 в България

2202
2020

Престижните международни призове Камион на годината, Ван на годината и Международна награда за пикап бяха връчени на българските представители и вносители на отличените марки на специална гала-вечер в Рейнбоу Плаза, София, на 21 февруари 2020 г. Отличията бяха връчени от българските представители в международните журита.

Международните призове Камион на годината 2020, Ван на годината 2020 и Международна награда за пикап 2020 бяха обявени и връчени на производителите на специални церемонии през ноември 2019 г. в Лион по време на международното изложение Solutrans.

С наградата Международен камион на годината 2020 е отличен новият Mercedes-Benz Actros. Статуетка и плакет в България получиха Ролф-Юрген Заерле – главен изпълнителен директор на Силвър Стар Моторс и Александър Бабанин – изпълнителен директор на Силвър Стар Моторс, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България.

Гамата Ford Transit Custom Hybrids е отличена с наградата Международен ван на годината 2020. Наградата в България получи Калина Мечкова, PR и маркетингови комуникации за Ford в Мото Пфое, официален вносител на Ford за България.

Новият Ford Ranger е носител на Международната награда за пикап 2020. Трофеят бе връчен на Калина Мечкова, PR и маркетингови комуникации за Ford в Мото Пфое, официален вносител на Ford за България.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин