Международен портал за наемане на ретро автомобили навлиза в България

BookAclassic кани всички собственици на класически автомобили в България да се присъединят към общността за отдаване под наем на класически автомобили в www.BookAclassic.bg

1301
2017

BookAclassic е водещ онлайн портал за резервация и отдаване под наем на класически и автомобили. Неговият  изпълнителен директор Клаус Стиг Кристенсен разяснява: “Нашата платформа предлага прекрасна възможност за собственици на ретро автомобили да печелят, докато правят това което обичат – да шофират своя класически автомобил! Регистрирането на автомобил в сайта е напълно безплатно. Собствениците на автомобили могат да избират дали да бъдат шофьори или да отдават автомобила си за шофиране от наемателя. Също така могат да избират кои резервации да приемат. Няма обвързващи договори или годишни такси за включване на автомобил в каталога на сайта.”

ookAclassic има изградени партньорства из цяла Европа със собственици на класически автомобили, автомобилни музеи и Rent-a-Car фирми. В момента търси да партнира със собственици на всички видове класически превозни средства: леки автомобили, мотоциклети, автобуси и ретро самолети. Успехът на платформата се дължи на факта, че потребителите могат да изчислят цената за отдаване под наем на всички налични автомобили за 30 секунди и да запазят автомобила на мечтите си в реално време, без да се налага да чакат с дни или седмици. Като наемател вие може да резервирате ретро автомобил с включен шофьор за събитие или просто да го вземете под наем за лично шофиране. Автомобилите в сайта са подходящи за всякакви събития: сватби, фирмени партита, реклами, филмови продукции и изложения.

Целта на BookAclassic в България е да състави широка гама от класически превозни средства: класически ретро автомобили от различен калибър, родени в близкото и далечно минало. По този начин сайтът отговаря на нарастващото търсене от младоженци, мениджъри на събития, фирми и филмови продуценти. BookAclassic предлага и луксозни автомобили за лично шофиране “за едно кръгче“ или ако просто искате да закарате семейството си до летището в малко по-различен стил. В Европа BookAclassic разполага с каталог от близо 15 000 автомобила, оценени на над 150 млн. евро. С централен офис във Великобритания, компанията има амбиция да стане лидер при онлайн резервациите на класически автомобили в цял свят.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин