Мегабъбреци за новото М3?


24
окт.
2019

Само един след като в Интернет „изтече“ първа снимка на задницата на новото М3, сега изглежда се появи и кадър от предната част на модела. В Instagram-aкаунта на Wilco Blok беше публикувана снимка, която явно е заснета в производствено хале на BMW. На кадъра се виждат огромни „бъбреци“ – които явно нямат нищо общо с тези при обикновената „тройка“. По-скоро „мегамаската“ е препратка към представената във Франкфурт концептуална версия на следващата „четворка“. Ако става въпрос за спортната версия на Серия 3, това би означавало, че новата решетка е предвестник на променено „лице“ за марката.

Естествено, не можем по никакъв начин да бъдем сигурни, че предницата действително принадлежи на новото М3. На снимката не се вижда много малко от останалата част на колата. Заради визуалната прилика с прототипа обаче много вероятно колата да е новата Серия 4 или нейната „наточена“ модификация М4. Вероятно ще разберем истината чак през 2020, когато очакваме да се състои премиерата на следващото М3.

Още по темата

Card image cap
Задават се нови RS-ки

22
февр.
2016

След RS 3 Седан Audi допълнително разширява своята палитра от RS-версии. До 2019 г. на пазара ще дойдат седем нови суперспортни модификации

Card image cap
TT RS за първи път без маскировка

11
мар.
2016

От Audi „разхождат” TT RS без маскировка по пътищата на Испания

Card image cap

В последния брой:

Архив >