МВР обеща толеранс за застрахованите в „Олимпик“


16
авг.
2018

От МВР обещаха да не санкционират веднага водачите на автомобили, които имат застраховка ГО в компанията „Олимпик“, чийто лиценз беше отнет. „Катаджиите“ ще проявяват толерантност към „изгорелите“ с кипърския застраховател водачи в първите няколко дни след 17 август – датата, след която полиците в компанията ще бъдат невалидни. „Реално погледнато, в първите дни няма да санкционираме, а само ще предупреждаваме водачите. Ако ни предоставят полица на „Олимпик“, в първите няколко дни ще им дадем възможност да ги предупредим да си сключат веднага застраховка и след това ще започнем да ги санкционираме.“ Това каза днес главен инспектор Росен Рапчев, началник на сектор „Пътен контрол“ към Главна дирекция „Национална полиция“. Рапчев обаче не уточни колко точно ще бъде „гратисният“ период.

Още по темата

Card image cap
Пилотът на Audi Лукас Ди Граси стана шампион във Формула Е

31
юли
2017

Шестото място на Ди Граси в Монреал се оказа напълно достатъчно за титлата на бразилеца

Card image cap
Нов Maybach в Пебъл Бийч

9
авг.
2017

Благородната марка Mercedes-Maybach вероятно ще представи в Пебъл Бийч нова дизайнерска концепция. AUTO BILD ви предоставя първото видео и информацията за шоукара!

Card image cap
Alfa се прицелва в BMW

26
юли
2016

Задно задвижване! Нови модели включително SUV, компактен автомобил и спортно Сoupé – Аlfa Romeo се завръща, а обявеният противник е BMW. Ще се получат ли нещата на италианците?

Card image cap

В последния брой:

Архив >