Маслото на „Газпромнефт“ с успешен тест за Porsche Cayenne


28
май
2019

„Газпромнефт-Лубрикантс“ проведе тестове в реални условия на моторните масла G-Energy Service Line W 5W-30 за работа на бензиновите и дизеловите двигатели на Porsche Cayenne.

Изцяло синтетичното моторно масло е предназначено да осигури максимална защита на бензиновите и дизеловите двигатели на съвременните автомобили, които се движат в различни работни условия. Маслото се произвежда чрез използване на Mid SAPS технология, която осигурява намалено съдържание на сяра, фосфор и сулфатна пепел.

Тестовете бяха стартирани през декември 2018 г. и бяха проведени на дистанция от 10 000 км при различни експлоатационни условия (градски и извънградски пътища) в Русия. Анализът, извършен в международния център за изпитване на горивни и смазочни материали, потвърди високите противоизносни свойства и устойчивостта на оксидация при високи натоварвания и динамичен стил на шофиране.

Роман Кузмин, заместник-генерален директор по оперативен маркетинг, „Газпромнефт-Лубрикантс“:

„Продуктите на нашата компания са подложени на различни тестове – както в лаборатория, така и в реални превозни средства и в реални условия на работа. Получените данни ни позволяват да събираме материал за анализ на маслото, за по-нататъшно подобряване на нашите формули и за максимално съответствие с изискванията на производителите“.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин