Маслото на „Газпромнефт“ с успешен тест за Porsche Cayenne


28
май
2019

„Газпромнефт-Лубрикантс“ проведе тестове в реални условия на моторните масла G-Energy Service Line W 5W-30 за работа на бензиновите и дизеловите двигатели на Porsche Cayenne.

Изцяло синтетичното моторно масло е предназначено да осигури максимална защита на бензиновите и дизеловите двигатели на съвременните автомобили, които се движат в различни работни условия. Маслото се произвежда чрез използване на Mid SAPS технология, която осигурява намалено съдържание на сяра, фосфор и сулфатна пепел.

Тестовете бяха стартирани през декември 2018 г. и бяха проведени на дистанция от 10 000 км при различни експлоатационни условия (градски и извънградски пътища) в Русия. Анализът, извършен в международния център за изпитване на горивни и смазочни материали, потвърди високите противоизносни свойства и устойчивостта на оксидация при високи натоварвания и динамичен стил на шофиране.

Роман Кузмин, заместник-генерален директор по оперативен маркетинг, „Газпромнефт-Лубрикантс“:

„Продуктите на нашата компания са подложени на различни тестове – както в лаборатория, така и в реални превозни средства и в реални условия на работа. Получените данни ни позволяват да събираме материал за анализ на маслото, за по-нататъшно подобряване на нашите формули и за максимално съответствие с изискванията на производителите“.

Още по темата

Card image cap
Световните продажби на хибридни Toyota надминаха 10 милиона

14
февр.
2017

Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави по целия свят

Card image cap
Строителните камиони на Renault вече с роботизирана скоростна кутия с “пълзящи” предавки

5
окт.
2017

Optidriver Xtended повишава контрола и сигурността, намалява експлотационните разходи при тежки работни условия

Card image cap

В последния брой:

Архив >