Марк Уебър става представител на Porsche


14
окт.
2016

В края на сезона на Световния шампионат за издръжливост 2016 г. Марк Уебър ще прекрати състезателната си кариера си и ще стане представител на Porsche. По време на шестчасовата надпревара на Бахрейн на 19-ти ноември деветкратният победител във Формула 1 ще стартира в последното си състезание. След това 40-годишният австралиец Уебър ще стане представител на Porsche по време на фирмени мероприятия и ще споделя опита си в отдела за моторен спорт на производителя от Щутгарт. След рали легендата Валтер Рьорл (69), Уебър става втори представител на марката. Освен с успешната си състезателна кариерата двамата са известни с предпочитанията си към Porsche.

Още по темата

Card image cap
Всичко за новото Audi A5/S5 Sportback

7
сеп.
2016

Малко след Audi A5 Coupe и Sportback е в готовност. Топмоделът S5 идва с 354 к.с.

Card image cap
Фейслифт за Citroën E-Mehari

9
ян.
2018

Четириместно бъги с покрив от брезент, електрическо задвижване и пластмасова каросерия: Citroën E-Mehari е сред най-необикновените автомобили на пазара. Сега производителят му направи ъпдейт.

Card image cap
Смъртоносен капан за домашните любимци

25
юли
2016

Не оставяйте домашни животни в паркирани автомобили при летните жеги! Един американски ветеринарен лекар ни показва какво се случва, когато игнорирате това предупреждение

Card image cap
10 любопитни факта за Nokian

18
ное.
2016

AUTO BILD разкрива някои интересни неща от „кухнята“ на най-северния производител на гуми

Card image cap

В последния брой:

Архив >