Корпоративни новини » Мария Илиева взриви публиката на 22-я рожден ден на Hertz/Аутотехника на парти под дъжда

Мария Илиева взриви публиката на 22-я рожден ден на Hertz/Аутотехника на парти под дъжда

0207
2018

Водещата лизингова и рент-а-кар компания отпразнува 22-я си рожден ден на вече станалото традиция годишно парти за всички корпоративни клиенти и техните служители, които управляват автомобили на Hertz Lease.

Гост звездата на събитието Мария Илиева взриви публиката с едночасовото си изпълнение, а Ненчо Балабанов пя и разсмива гостите цяла вечер. Лошото време не успя да изплаши нито организаторите, нито гостите и атмосферата беше повече от празнична. Огненото шоу на формация Дивинитас и пищната заря бяха апогея на празника на Hertz България.

Какво стои зад Hertz Bulgaria: 22 години неуморен труд и успехи,  повече от 2 600 автомобила автопарк,  повече от 22 000 наема годишно и  безброй доволни клиенти.  Hertz/ Аутотехника ООД за втора поредна година събра своите клиенти, за да им благодари за ползотворното бизнес сътрудничество, както и да изрази своя респект към всеки един служител от екипите на компаниите.

„Ние обичаме да говорим с клиентите си, както за бизнес стратегии и взаимопомощ, така и да празнуваме и да се забавляваме с тях. Основен приоритет за нас е доверието в нас и нашия бранд. Hertz Lease надхвърли бизнес модела „автомобил на оперативен лизинг “ и се доказа като гарант за висок стандарт и гъвкави решения за своите партньори. Защото значими са хората, които ползват автомобилите и услугите ни. И ние сме поели изключителната отговорност те да се чувстват сигурни и спокойни, за да допринесат за стабилността на своите компании. Hertz/Аутотехника е най-успешната и  същевременно новаторска рент-а-кар компания, благодарение на своите клиенти, на екипите си, на безцения опит, корпоративна култура и ръководството на Василакис груп. С това събитие искрено благодарим, че сте част от нашето бизнес семейство. То се превърна в поредната „запазена марка“ на Херц и нашите клиенти. Благодарим Ви! Чакаме ви отново!” Кристина-Чакърова Колева, оперативен мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

“Обещаваме Ви че ще бъдем все така мотивирани и отговорни към Вас, нашите клиенти и партньори, стремейки се да Ви доставим все по качествена услуга на по достъпна цена. Ще продължим политиката си да наемаме и обучаваме млади хора, които да намират възможности за растеж и дългосрочна мотивация в нашата компания. Стараем се да променяме всекидневно начина, по който оперираме, защото сме гъвкави, приемайки сериозно всяка една обратна връзка, която ни подавате, като се стремим да подобряваме нашата способност да задоволяваме Вашите нужди.” Любомир Орачев, Финансов мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

Финансовите резултати на Hertz/ Аутотехника са забележителни, като компанията многократно е отличавана с престижни награди и грамоти. „За 5-годишен период въпреки все по нарастващата конкуренция, увеличихме нашите клиенти с над 50%, постигнахме увеличение с 50% на оборотите ( оборот за 2017: 30 010 000 лева спрямо 19 620 000 лева за 2012) и реализирахме значителна оптимизация на разходите, което доведе до ръст на печалбата на компанията до 6 160 000 лева за 2017 спрямо 2 980 000 лева за 2012. Горните фактори доведоха и до значителен растеж в EBITDA до 13 300 000 лева, спрямо 10 050 000 за 2012. В момента контролираме и автопарк от над 2600 автомобила спрямо 1600 през 2012 година и собствени активи в размер на 47 400 000 лв за 2017 спрямо 36 600 000 през 2012. Любомир Орачев, Финансов мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е първата лизингова компания на пазара в България. Тя развива продуктът оперативен лизинг от 1995 г. насам. Фирмата е  официален представител освен на бранда Hertz, така и на още 3 (три) американски марки за рент-а-кар –Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly  и официален представител на SEAT – автомобили, резервни  части и аксесоари.


Компанията осигурява всички аспекти на услугите за наемане на автомобили – от краткосрочен Leisure / Business ориентиран Rent a Car до най-обширните програми за дългосрочно отдаване под наем / оперативен лизинг или управление и продажба на автопарк.

Автомобилният автопарк на Аутотехника ООД/ Hertz Lease наброява повече от 2 600 автомобила (от мини ванове 1 + 1 до луксозни пътнически автомобили и различни категории бусове). Ние управляваме автопарка на над 165 различни клиенти, включително някои от най-големите търговски и промишлени компании в страната.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е част от AutoHellas ATTE, компания на Theodoros Vassilakis Group, най-големият франчайз на Херц рент-а-кар в Европа. Аутохелас АТЕЕ има представителства в 6 държави в Европа освен в Гърция – България, Румъния, Сърбия, Кипър, Черна гора и Украйна и управлява флийт от над 35 000 пътни превозни средства. Vassilakis Group включва и авиокомпаниите Aegean Airlines и Olympic Air.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин