Малък фейслифт за Espace с мотора на Alpine

След две години производство Renault Espace получи мини-фейслифт. Той ще бъде оборудван с новия бензинов мотор с 225 к.с.


13
юли
2017

Две години след старта на производството на френския ван, Renault освежават модела. Фокусът на промяната е върху оборудването и задвижването – иначе по външността на Espace няма промени, освен нови цветове за каросерията и нови алуминиеви джанти. Вътрешното пространство е сдържано обновено. Така след фейслифта Renault предлага нова инфотейнмънт система с 8,4-инчов дисплей. Espace получава и системата за четири задвижващи колела „4 Control“, която ще е от полза за пъргавината на модела. Новият двигател на Alpine A 110 ще се предлага от ниво на оборудване „Intense“, заедно с 18-цолови джанти, подгряване на предните седалки и асистент за аварийно спиране.

AUTO BILD тества фейслифта на Espace с 1,8-литровия бензинов мотор. Тежащият 1,7 тона и дълъг 4,86 метра Espace определено не е майстор на завоите – въпреки своите 225 к.с., но все пак при необходимост се движи доста бързо. Renault обещават 7,6 секунди за спринта до 100 и максимална скорост от 224 км/ч. Двигателят ускорява добре и разгръща мощността си равномерно, а серийната 7-степенна автоматична трансмисия с два съединителя реагира прецизно и спокойно. В спортния режим за подобаващ (но изкуствен) звук се грижи саунд-генератор.

Още по темата

Card image cap
Двоен „морал” за бъдещето на дизела

29
авг.
2017

Екоактивисти и противници на колите се обединяват срещу дизелите в автомобилите. Но никой не се сеща да атакува най-замърсяващите двигатели с вътрешно горене – тези на мазут, работещи във флота!

Card image cap
Най-странният кемпер на сезона

14
юли
2016

Дяволски бързо и донякъде високопроходимо – това е Audi RS Q3. Но може ли надуваемата палатка да го превърне в талантлив кемпер?

Card image cap
Moщни малки SUV-ове: три GTI на по-високо ниво

18
юли
2017

С модерни турбобензинови двигатели автомобилите с висока позиция на седене са истински изтребители. Спокойно, няма опасност да излетят

Card image cap
VW Tiguan Allspace

9
ян.
2017

VW Tiguan XL се нарича Allspace, по-дълъг е с 22 сантиметра, а вместимостта на багажника му е по-дълга със 150 литра.

Card image cap

В последния брой:

Архив >