Малко употребявана Kia Picanto за малко пари

2010
2023

Актуалното поколение на корейския малък автомобил Kia Picanto се предлага на сравнителни ниски цени като употребявано въпреки малките пробези

Времената на евтините малки автомобили отминаха с настъпването на инфлацията и повишаването на цените на енергията. Ако вече не са спрели от производство своите малки коли, производителите спокойно искат за тях суми от порядъка на 40 000 лв. и повече. На пазара за употребявани автомобили все пак могат да се намерят изгодни предложения – като това Kia Picanto. Докато като нов малкият автомобил е струвал поне 32 500 лв., актуалното поколение може да се намери на старо за значително по-малко пари при това с малък пробег. Така ще се сдобиете с евтина градска кола за всеки ден.

Моделът е Kia Picanto 1.2 MPI, продава го автокъща Akbulut в Брухкьобел (провинция Хесен, Германия). Малкият автомобил в яркия цвят Lime Light Metallic е с първа регистрация от февруари 2018 г., с безупречно попълнена сервизна книжка и има малък пробег. Единственият му собственик е изминал досега само 16 800 километра.

Все пак търсачите на ниски цени трябва да преглътнат някое и друго неудобство при този употребяван автомобил. Макар и в ниво на оборудване Edition 7 автомобилът да притежава екстри като автоматична климатична инсталация, кожен волан и отопление на седалките, липсват важните в днешно време навигационна система и LED-фарове.

Все пак интересуващите би трябвало бързо да преглътнат този недостатък с оглед на цената на това употребявано Picanto – за него се искат само 22 000 лв.

Вижте предложенията за Kia Picanto на старо:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=39&mo=18417&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2018&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин