Малката висока KIA – вече зелена и отровна

2908
2022

Това е най-продаваният член на семейството! През септември XСeed ще се появи при клиентите с нова визия и по-спортно оборудване

Познаваме го от цели три години, а вече е време да го преоткрием. През септември обновената Kia XСeed ще се появи при дилърите. А защо да не я вземем в зелено? Цветът на нашия фотомодел се казва Celadon Spirit Green. Но това не е единствената новина около фейслифта на XCeed. Дългият 4,40 м кросоувър е най-обичаният представител в семейството на Ceed, който е разработен за Европа и се произвежда в Словакия.

Изпипване за дългия 4,40 м кросоувър: нови 18“ джанти с визия, наподобяваща турбина, нови дневни светлини, нови LED светлини отзад и GT Line оборудване – за първи път в KIA Xceed

За новата моделна година корейците са направили промени по предната и задната част. Отпред откриваме нова радиаторна решетка, както и други дневни светлини, отзад – LED-светлини с по 48 модула и различен дифузьор. А ако поръчате нивото GT Line, XCeed ще изглежда наистина спортно – с черен таван и спортни седалки.

Клиентите ще могат да избират между 1,5-литров турбобензинов мотор със 160 к.с., Plug-in хибрид със 141 к.с., а най-мощната модификация е 1,6 T с 204 „коня“. Към момента цените все още не са оповестени.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин