Макси SUV-ът на Seat

Seat проведе онлайн гласуване за името на нов SUV. В дизеловата си модификация той ще отговаря на еконормата Евро 6d


12
ян.
2018

Alboran, Aranda, Avila или Tarraco – това, което звучи като име на герой от фантастичен филм, скоро ще може да бъде видяно върху задния капак на голям SUV от Seat. Тази „четворка“ беше пресята от общо 10 000 предложения, които участваха в двустепенна селекция. Не става въпрос за измислени имена, а за градове, региони и остров в Испания – както сме свикнали при Seat.
Макси SUV-ът ще бъде Seat-ът, който отговаря на Škoda Kodiaq и VW Tiguan XL. Последният все още не е на пазара, но поръчки за него се приемат още от август. Seat-ът трябва да бъде при клиентите от началото на 2018. Неговите технически данни съответстват на „братята“ в концерна, но с едно изключение – от Seat обещават новият им модел да отговаря на нормата Евро 6d, т.е. да бъде максимално екологичен.

И в оформлението на задницата няма изненади

 

Още по темата

Card image cap
Mercedes готви следващата А-класа

7
окт.
2016

През април 2018 г. е стартът на четвъртото поколение на A-клас на Mercedes. Бейби Benz-ът ще стане по-просторен и по-практичен, за да спечели още повече почитатели в компактния клас. Моделът ще бъде последван от B-клас, CLA, малък SUV и кросоувър в стила на G-клас

Card image cap
Баварският противник на Tesla

4
май
2017

BMW i5 ще атакува от 2020 г. Моdel 3 на Tesla и ще може да се движи напълно автономно

Card image cap

В последния брой:

Архив >