/ „Майстор” разби струващо 400.000 лв. Lamborghini в каменна ограда

„Майстор” разби струващо 400.000 лв. Lamborghini в каменна ограда

Така стават нещата: в Полша шофьор на Lamborghini Huracán Evo искал да се направи на много велик и сега ще трябва да ремонтира автомобила си!

С такива автомобили е необходимо внимание: този урок е научил сега притежателят на Lamborghini Huracán Evo с 640 к.с. Той загубил контрол на скъпия си спортен автомобил и се удари в каменна ограда!

Притежаващото 640 к.с. и развиващо максимална скорост от 325 км/ч Lamborghini Huracán Evo преминава през бордюра и се блъска в ограда от камъни – пред погледите и камерите на телефоните на голям брой минувачи. Резултатът: счупена на няколко места предна броня, повредени джанти от дясната страна, изкривено задно дясно колело (серийно Huracán Evo има задни завиващи колела), вероятно повреди по окачването. Е, водачът на спортния автомобил се разминал с глоба от само 200 полски злоти (около 90 лв.). макар, че произшествието да е доста срамно и глупаво, все пак няма пострадали. Пострадало е вероятно само егото на шофьора. На шофьорската врата се вижда  лепенка с фразата „Mindset is everything“ – колко иронично в този случай!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин