Любов на скорост: Ангел Караньотов и Ива Русинова тестват нови автомобили


20
окт.
2016

Най-атрактивната двойка в българския моторспорт, съставена от 4-кратния европейски шампион по супермото Ангел Караньотов и дрифтърката Ива Русинова, взе активно участие в тестовете за „Златен волан на AUTO BILD”, които се проведоха на 19-и октомври в Правец. Както обикновено, Ивето нямаше проблем с карането на токчета, и на волана се сменяше със своята половинка. По мнение на Караньотов новото поколение автомобили залага повече на комфорта – и това му допада. Според Русинова колите на теста не се различават много силно една от друга и като цяло са таргетирани към „обикновения човек, който иска да се придвижва от т.А до т.В“. Според примата на българския дрифт новите автомобили не са проектирани с идеята да се харесат на хората с бензин в кръвта, а повече на масата. Mercedes E-клас е колата, която на финала спечели сърцето на Ива. „И Volvo S90 е много луксозно и комфортно, но може би то просто е предназначено за хора на друга възраст! Lexus RX450h ми допадна заради лукса си и стабилното поведение на пътя вследствие на ниския център на тежестта.“

Още по темата

Card image cap
Продава се Mercedes-ът на Шумахер

14
юли
2016

Този Mercedes E 55 AMG T-модел от 1998 г. в момента се продава в Берлин. Първият му собственик е легендата от Формула 1 Михaел Шумахер.

Card image cap
Електрическият влекач от Лос Анджелис

18
дек.
2017

Новият Thor Trucks ET-One идва от Лос Анджелис със задачата да се превърне в изгодна и екологична алтернатива на традиционните дизелови камиони. „Чистото“ електрическо задвижване в товарен автомобил е комбинирано с модерен дизайн, гарантиращ превъзходна аеродинамика. Машината ще става и за (сравнително) дълги разстояния.

Card image cap

В последния брой:

Архив >