Любим модел: Skoda Superb на старо

1504
2024

Skoda Superb е доста предпочитан и като употребяван. В момента в Аугсбург, Германия за продажба е обявен Superb Combi 2.0 TDI DSG Ambition!

Skoda Superb се наложи като доста атрактивна алтернатива на пазара за употребявани автомобили. Тъй като Superb, който е известен с това, че е по-просторният роднина на VW Passat, предлага много добро съотношение „цена-качество”.

В момента в Аугсбург, Германия за продажба е обявена Skoda Superb Combi 2.0 TDI DSG Ambition. Автомобилът е с първа регистрация от януари 2019 г. и оттогава е изминал 79 850 километра. Цената на колата е 39 500 лв.

Автомобилът е в черен цвят и е задвижван от разполагащ със 150 к.с.  2,0-литров 4-цилиндров дизелов мотор. Така спринтът до темпо 100 км/ч продължава 9,2 секунди, а максималната скорост е 213 км/ч.

 Следващият технически преглед на автомобила е през февруари 2026 г. В автомобила не е пушено, колата е седяла в гараж, а по нея има някои драскотини, които се виждат на снимките. Сервизната книжка е безупречно поддържана.

Оборудването на автомобила включва 7-стпенна автоматична трансмисия с два съединителя DSG, Business Amundsen Ambition, навигационна система Amundsen, биксенонови фарове с LED-дневни светлини, сензори за паркиране отзад с функция за автоматично спиране, Climatronic (3-ознова) с блок за управление и отзад, алуминиеви джанти „Trition“ с размер 17 цола, динамичен тракшън контрол, сензори за светлина/дъжд и система за контрол на налягането в гумите.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин