Льоб отново атакува в Световния рали крос шампионат


22
февр.
2017

Отборът Peugeot Hansen ще се завърне в тазгодишния Световен раликрос шампионат на FIA, който обещава още един сезон на свирепа конкуренция с начало в Барселона, Испания на 1-2 април. Себастиан Льоб и Тими Хансен гледат към титлите на пилотите и отборите за 2017 г., докато младият Кевин Хансен ще продължи да трупа опит в световните серии.

Спечелилият титлата през 2015 г. френско-шведски отбор е зает с подготовката на своя четвърти сезон в бързо развиващия се Световен раликрос шампионат на FIA. Въз основа на своето представяне през 2016 г., което му осигури второто място в класирането на отборите, отборът Peugeot Hansen отново ще разполага с два автомобила 208 WRX – за Себастиан Льоб и Тими Хансен.

Освен двата автомобила, които участват в събирането на точки за отбора, отборът Peugeot Hansen ще има и трети – за 18-годишния Кевин Хансен, европейския раликрос шампион за миналата година. „Новобранецът на годината за 2016 г.“ на FIA ще се състезава в цялата серия с конфигурацията за 2016 г. (Льоб и Хансен ще карат версия 2017) на Peugeot 208 WRX с идеята да натрупа допълнителен опит в най-високия клас на тази дисциплина.

Още по темата

Card image cap
Мийк и догодина в Citroen

16
дек.
2015

Британецът ще продължи да кара за френския отбор през следващите три години

Card image cap
Формула 1: радост и тъга в Mercedes

14
апр.
2016

В Китай Люис Хамилтън иска да навакса изоставането си от Нико Розберг. Но докато германецът върви по пътя на рекордите, британецът ще трябва да смени скоростна кутия

Card image cap
Гьошев отново по рали отсечките?

25
мар.
2017

Петър Гьошев и Димитър Спасов могат да се появят по трасетата в края на сезона, стана ясно от интервю с треньора в Hyundai Racing Trophy

Card image cap

В последния брой:

Архив >