Луксозни специални модели на G-клас


2
май
2017

Модата се сменя, G-клас остава: якият офроудър е на пазара от 1979 г., но малцина използват модела на Mercedes по предназначение – тоест извън пътя. Повечето клиенти са почитатели на лукса, индивидуализма и правенето на впечатление. Именно към тях са насочени версиите „designo manufaktur Edition“ и „Exclusive Edition“.

„designo manufaktur Edition“ се предлага за G 350 d и G 500. Цветовете, които можете да избирате, са червен, бял и черен. Джантите са 19-цолови, черни са лайсните в праговете, ламелите на решетката на радиатора, капаците на страничните огледала и покривалото на резервното колело. В интериора тапицериите на седалките са от черна кожа с червени шевове, предпазните колани също са червени, има и декоративни части в черен пиано лак. За комфорта се грижат многоконтурните климатизирани седалки, покрито с кожа арматурно табло, осветени лайсни на праговете, стъпала и спортна ауспухова уредба при G 500. Така оборудван G 350 d струва 220 000 лв., а G 500  – 242 000 лв.

Двата AMG-топмодела G 63 и G 65 се предлагат като Exclusive Edition. Тяхното оборудване включва защита на дъното на автомобила, тъмни предпазни лайсни и покривало на резервното колело в цвета на автомобила. Джантите са 21-цолови, като при G 63 цветът им е матовочерен, а при G 65 те са полирани. Освен всички предлагани цветове за каросерията, можете да се спрете и на специален матовосив. Отвътре кожената тапицерия е с два цвята, а при декоративните елементи можете да избирате между карбон и черен пиано лак. Цените на модела стартират от 320 000 лв. за 163 G 63 и 575 000 лв. за G 65.

Освен това онлайн функциите „Mercedes me connect“ вече се предлагат и за G-клас. Всичко е базирано на вградена в автомобила SIM-карта.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин