Луксозен X-клас за яхтсмени

0507
2019

Carlex Design са преработили Mercedes X-клас като благороден пикап в морски стил. Така притежателите на яхти могат да превозват с модела оборудването си.

X-клас, подходящ за яхтата: досега Mercedes X-клас изглеждаше малко грубоват на фона на една яхта. Сега нещата не стоят така – ако преди това сте минали с пикапа си през тунинг-специалистите от Байройт Carlex Design!

С кожа и дърво от тик

Лимитираният през тази година на 100 екземпляра модел „EXY Yachting“ се предлага с бодикит от 15 части, който включва нови предна и задна брони, по-широки елементи за калниците, заден спойлер и нови рамки за фаровете и задните светлини.  Елементите по броните и калниците са от карбон. Пакетът за смъкване на каросерията за X-клас го доближава с 20 милиметра до асфалта, а електрически стъпала на праговете улесняват качването. От Carlex Design са се погрижили и в това отношение: освен новооформените предни седалки, в интериора впечатление прави и щедрото използване на кожа и дърво. Впечатляващи са и джантите: този X-клас за яхтсмени е качен на 20-цолови Maybach-джанти от S 650. Морският чар е завършен с покритие на товарната повърхност от дърво от тик.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин