/ Луксозен седан с 6-цилиндров дизелов агрегат на ниска цена

Луксозен седан с 6-цилиндров дизелов агрегат на ниска цена

Audi A4 е сред най-търсените модели на пазара за употребявани автомобили и въпреки това може да се намери на изгодна цена с добра моторизация

През следващата година любимият модел от среден клас Audi A4 (под това обозначение) ще отпразнува своя 30-годишен юбилей. Актуалното поколение с обозначение B9 е на пазара от 2015 г. и през следващата година ще получи наследник. Тогава може би с ново име и с електрически вариант.

За актуалното A4 трябва да приготвите поне 81 000 лв. – или пък да потърсите на пазара за употребявани автомобили.

С малко повече късмет можете да се сдобиете с автомобил мечта на сравнително ниска цена. Както това Audi A4 3.0 TDI S Line, който се продава в автокъща Autosalon Essen в град Есен, Германия. Непредлагащият се вече 6-цилиндров дизелов агрегат с 272 к.с. е изминал от регистрацията си през октомври 2017 г. едва 12 250 километра. Това е изключително малък пробег за автомобил с толкова голям двигател.

Не само запознатите на тема Audi знаят, че като S Line Audi с 6-цилиндров мотор под капака е отлично оборудван. Така и предлаганият тук седан разполага със страхотни екстри: Head-up-дисплей, MMI Navigation Plus, матрични-LED-фарове и аудиосистема на Bang & Olufsen. При тази моторизация серийно на борда е и двойното задвижване quattro. За този употребяван модел от Инголщадт се искат по-малко от 66 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин