„Луда надпревара“ ще разтърси Криводол

Вторият кръг от битката за автогладиатори ще бъде проведен на известната писта, позната добре със състезанията по рали-крос


16
юни
2017

Започна трескаво записване за участие във втория кръг от„Театър на разрушението“ –  Луда надпревара, Криводол, който ще бъде проведен на писта Строител на 8 юли.

Вариантите за записване са три:

Вариант 1:  Само срещу такса от 200 лв. всеки притежаващ свидетелство за правоуправление, може да стане автогладиатор с предоставен от организаторите автомобил.

Вариант 2: Срещу 500 лв., получавате специално  подготвен рекламен автомобил на вашата марка или продукт, с който да участвате в надпреварата.

Вариант 3: Ако искаш да изразиш себе си чрез свой автомобил в битката на професионалистите, не се колебай да „заякнеш“ своята кола с релси, мантинели, бетон в калниците или по друг креативен начин, с който да превърнеш бричката в чудовище.

8 юли, събота, е денят, който ще разтърси цяла Северозападна България с най-зрелищното и щуро автомобилно събитие ЛУДА НАДПРЕВАРА. Лудите автогладиатори могат да бъдат от Видин, Лом, Монтана Враца, Ловеч, Плевен, Берковица, Козлодуй или други градове на страната.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин