„Литекс Моторс“ моторизира волейболно училище „Владимир Николов“


21
апр.
2016

Днес, 21 април, четвъртък, в салона на оторизирания дилър на Great Wall в София „Митвас“ се състоя брифинг, по време на който беше оповестено партньорството между „Литекс Моторс“ – ексклузивен производител и дистрибутор на марката Great Wall за Европа, и волейболното училище на Владимир Николов.

По време на събитието на капитана на националния ни волейболен отбор беше връчен ключът на Great Wall H6, който българският автомобилен производител му предоставя за ползване за нуждите на училището. Пред медиите Владо Николов изрази задоволството си от партньорството с компанията и заяви още веднъж категоричната си подкрепа за бранда Made in България: „С това партньорство пред нас отпада проблема с логистиката. Той не беше никак маловажен, с оглед желанието ни да организираме класове и извън София. С „Литекс моторс“ ни свързва един и същи девиз – Made in Bulgaria. Вярвам, че един ден от училището ни ще започнат да излизат точно такива волейболисти – произведени в България, които да продължат нашия път. И това ще се случи благодарение на партньорства, като това с „Литекс Моторс“. Самият аз съм голям почитател на марката „Great Wall“ и неслучайно от европейското първенство до сега всеки път, когато съм си в София, залагам на нея.“

Още по темата

Card image cap
Два български отбора на полуфинала на най-голямото състезание за механици в света

16
апр.
2018

Два български отбора отпътуваха за полуфинала на най-голямото състезание за механици в света - VISTA (Volvo International Service Training Award). Те извоюваха това право, като преминаха успешно предварителните фази, в които участваха рекордните 5222 тима на професионалисти от следпродажбено обслужване на камиони автобуси Volvo от цял свят.

Card image cap
Български инженери организират първия Хакатон с автомобилна насоченост у нас

19
февр.
2018

Система за безопасно шофиране, свободна за ползване от всички - цел №1 на състезанието

Card image cap

В последния брой:

Архив >