Лимузината на Путин като кабриолет


16
апр.
2019

Подкрепяната от руската държава автомобилна марка Aurus разширява своето моделно портфолио. Изглежда, най-новият член на семейството на бранда ще бъде 4-местен кабриолет: Instagramer-ът Yakunin_007 успява да заснеме два екземпляра от бъдещия модел на Червения площад в Москва. И тъй като до момента кабриолетът не е представян официално, машините са маскирани.

Към момента все още не са разкрити технически детайли за новото попълнение. Вероятно то ще бъде задвижвано от 4,4-литров V8 с електрическо подпомагане – така че системната мощност ще бъде около 600 к.с. След държавническата лимузина, стандартната лимузина и вана вероятно това ще бъде четвъртият модел на Aurus. Все още не е ясно дали кабриото ще бъде пуснато в свободна продажба – има голяма вероятност машината да бъде използвана само за паради. Изглежда, в интериора й са монтирани микрофони за речи, а от друга страна, автомобилът е заснет по време на репетиция за Деня на победата.

Още по темата

Card image cap
Годзила изяжда бика

8
апр.
2016

На състезателна писта в Бахрейн тунингован Nissan Skyline се изправя срещу Lamborghini Aventador. Резултатът едва ли е бил приятен за водача на Lambo-то

Card image cap
Mercedes бие BMW и Audi по продажби

12
дек.
2016

Гигантът от Щутгарт е на крачка да измести основния си конкурент от Мюнхен от челото

Card image cap

В последния брой:

Архив >