Лимитирано Subaru WRX STI S209 дебютира в Детройт


2
ян.
2019

На 14 януари Subaru ще представи специалната версия WRX STI S209 на автосалона в Детройт. Subaru of America разпространи снимка тийзър, на която се вижда радиаторната решетка на автомобила с новото означение. Вероятно S209 ще бъде пуснато само в около 500 екземпляра, предназначени единствено за пазара в САЩ. Миналата седмица от Subaru пуснаха като тийзър на STI S209 видео, на което се вижда как маскиран прототип върти обиколки на пистата Virginia International Raceway.

Към момента все още не е ясно какъв двигател ще използва новата модификация: представената през миналата година S208 разчиташе на сглобения ръчно и предназначен единствено за Япония 2-литров боксер EJ20 с две турбини и 325 к.с. Другият вариант е „наточено“ изпълнение на 2,5-литровия агрегат с една турбина, предназначен за пазарите извън родината на модела.

Още по темата

Card image cap
Mercedes AMG пуска Ocean 63

14
мар.
2017

За 50-тия си юбилей Mercedes AMG ще представи няколко специални модела. Първият: Mercedes AMG C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition. Разгледахме отвътре кабриолета!

Card image cap
Аudi e-tron Sportback спира тока на Tesla!

19
апр.
2017

През 2019 г. с e-tron Sportback Audi ще пусне на пазара електрически SUV. В Шанхай компанията от Инголщат представи неговия концептуален предвестник

Card image cap

В последния брой:

Архив >