Мотоциклети » ЛИМИТИРАНИЯТ ROCKET 3 TFC ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ!

ЛИМИТИРАНИЯТ ROCKET 3 TFC ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ!

2102
2020

През 2004 година се ражда легендата Rocket III, със своите 2300 куб. см. – най-големият серийно произвеждан двигател на мотор. В следващите 15 години моделът събра стотици хиляди фенове по цял свят.

През 2019 г. бе отворена нова глава в тази невероятна история чрез изцяло новия Rocket TFC, който за пореден път наруши правилата и зададе изцяло нов стандарт при въртящия момент, производителността, възможностите и стила.

Един изключителен мотоциклет

Rocket 3 TFC е проектиран да бъде изключителен мотоциклет. Изцяло новият 3-цилиндров двигател на Rocket 3 TFC с обем от 2500 кубика осигурява най-високия въртящ момент в света за серийно произведен мотоциклет. Като всеки истински TFC, ефектно предефинира собствения си клас със спиращо дъха присъствие, доминираща технология в своята категория, впечатляващи характеристики и най-високо ниво на оборудване с премиум спецификация.

Британски инженерен шедьовър

Създаването на изцяло нов ултра премиум лимитран персонализиран мотоциклет, който надгражда невероятното наследство на Rocket 3 с най-големия 3-цилиндров двигател с обем от 2500 куб. см. Зашеметяващият Rocket 3 TFC предлага удивителни възможности за настройки за още по-добро представяне, с акцент върху детайлите и завършеността. Към това се добавя и водещата технология в категорията, спиращ сърцето стил и повече присъствие на пътя.

Представяне на световно ниво

В основата на представяне, което задава стандартите, е най-големият производствен двигател в света от 2500 кубика. Това е най-мощният Triumph до момента, който осигурява 225Nm,  (най-големият въртящ момент в света) и 182PS мощност.

Като към това се добавят и индивидуално изработените, уникални шумозаглушители Arrow с декоративни капациот въглеродни влакна, за невероятен саундтрак с дълбоко ръмжене.

Спиращ дъха силует

Впечатляващата стойка на Rocket 3 TFC е подобрена от първокласната каросерия от въглеродни влакна, чисти линии, двойни LED фарове, отличителен троен ауспух, прецизно изработени алуминиеви колела и невероятен силует. Всичко това създава абсолютния връх в излъчването и стила на мотоциклета.

Изцяло нова алуминиева рамка, включваща първокласни отливки и ковани компоненти в оптимизирана конструкция, която осигурява 44,5кг по-малко тегло(14%) спрямо предишния модел Rocket III.

Премуим технология

Доминираща технология в своята категория – уникалният Rocket 3 TFC предлагаводеща в света технология и определя стандарт за върховно удоволствие от карането.

Водещи способности

По-усъвършенстван, с много повече функционалност – това е Rocket 3 TFC. Той е абсолютният връх при модерните технологии: от най-новите цветни TFT инструменти от второ поколение до оптимизирана ABS система при завои, както и контрол на сцеплението. Към това се добавят и четири режима на каране, TriumphShiftAssist, изцяло LED осветление, круиз контрол и контрол при потеглене на наклон.

Два великолепни модела Rocket

Това е генезисът на изцяло ново поколение от най-новата легенда на мотоциклети Triumph. Оборудван с най-големия в света моторен двигател с обем 2500 кубика, новата линия Rocket 3 осигурява най-високия въртящ момент от всички производствени мотоциклети. За несравнимо ускорение и красиво, гладко, отзивчиво и изискано возене.

ROCKET 3 R

Най-добрият roadster, който осигурява мигновен въртящ момент – един от водещите, в комбинация с невероятен контрол, възможности и комфорт.

ROCKET 3 GT

Удивително представяне и присъствие, комфорт. Безгрижно отношение към ездата и безпроблемно пътуване.

Невероятно ускорение и въртящ момент

Най-новият 3-цилиндров двигател на Rocket 3 с обем от 2 500 куб. см. доставя върховен въртящ момент от невероятните 221 Nm – най-високият при сериийно произвежданите мотоциклети. Заедно с несравнимото си представяне и вълнуващо ускорение, Rocket 3 осигурява красиво гладко, отзивчиво и изискано возене.

Към това е добавено спестяването на тегло от двигателя на предишното поколение, иновативната изваянаизпускателна система, 6-степенната високоефективнаскоростна кутия, както и асистиращ хидравличен съединител.

Двигател Rocket 3

Rocket 3 – чистокръвен и величествен в стила на Triumph

Новите отличителни характеристики на силуета и дизайна на Rocket 3 придават на мотора абсолютно доминиращо присъствие. Впечатляващите уравновесеност и стойка са подобрена от красиви детайли, които придават несравнимо ниво на завършеност и качество.

Невероятно управление и командване

Комбинацията от високотехнологично окачване и спирачки, съчетали най-модерна технология – това подобрява усещането зад кормилото, и допринася за изключителното изживяване на пътя с цялата неподправена пъргавост на Triumph.

Напълно нов вдъхновяващ комплект с над 50 оригинални аксесоари

Изцяло новият комплект „Highway“ включва широка гама аксесоари, които предоставят още повече възможности, заедно с над 50 уникални оригинални аксесоари Triumph за още повече стил, комфорт и практичност.

виж повече

ROCKET 3 в числа

2500 кубиков двигател

Класно представяне, характерно за triple от най-големия серийно произвеждан двигател за мотоциклети в света.

221 върхов въртящ момент

Най-високият въртящ момент от всички серийно произведени мотоциклети, доставен в целия спектър от обороти с плавно и безпроблемно предаване на мощността.

167 PS пикова мощност

167 PS пикова мощност – с 11% повече в сравнение с предишното поколение Rocket

40 килограма по-лек

Трансформация при възможностите за управление се постига чрез големи спестявания на тегло, постигнати от изцяло новата алуминиева рамка и първокласни отлети и ковани компоненти.

вижте спецификации

Ключови характеристики

Изцяло нова алуминиева рамка

Високо технологичната рамка с алуминиева конструкция с предно разположен дифузьор и първокласни ковани компоненти.

Висок клас регулируемо окачване Showa

За първокласния комфорт и изключително управление на моделите Rocket 3 R и GT допринася регулируемият Showa моношок с газов резервоар, 47-милиметровипредни амортисьори USD SHOWA, които са регулируеми при свиване и връщане.

Модерни спирачки BREMBO STYLEMA

Леките, компактни и красиви накладки от BREMBO STYLEMA, проектирани за още по-бързо спиране. Увеличеният достъп до въздух около накладките помага на апаратите да се охлаждат по-бързо, за да осигурят още по-стабилно представяне на пътя.

Технология за по-добро представяне

Серията на Rocket 3 е снабдена с технология за още по-добро представяне, включваща пълноцветен TFT табло, ABS и система Traction Control, 4 режима на каране, изцяло LED осветление, круиз контрол и контрол при потеглене на наклон, безключово запалване и опция за shift assist.

Изцяло LED осветление

Двата модела Rocket 3 се характеризират с два характерни еднакви фара, както и дневни светлини, (ако законодателството го разрешава) за перфектна видимост. Към това се добавя и приятната светлина на стоповете. LED осветлението на таблото, включително и на регистрационния номер осигуряват по-голяма енергийна ефективност.

Високотехнологични гуми

Разработени специално за този мотор, взели най-доброто от AVON COBRA Chrome. Задната гума с широчина 240 милиметра допринася за стаболността на Rocket 3 чрез зашеметяващи детайли. Прибавяме и нов модел на протектора за изключително сцепление, предназначен за продължително използване.

Комфортна седалка

Седалката за ездача и за неговия спътник са съчетание от изчистена линия, изключителен комфорт и достъпна ниска височина за сядане, които включват специални настройки. При Rocket 3 GT има допълнение – приятния допир на алуминиева облегалка.

Характерен шарнир

Красиво проектирания алуминиев шарнир се допълва с моношок окачване и алуминиева стойка за номер – перфектния изчистен завършек на задната част.

Регулируема ергономия

Доставяйки максимален комфорт за всеки ездач, Rocket 3 идва с уникална подвижност. Предоставя контрол чрез средната част на крака с настройки за две вертикални позиции. При Rocket 3 GT позициите са три, а облегалката се регулира.

Красиви хидроформовани ауспуси

Новите тройни изпускателни колекторни тръби са иновативно проектирани за перфектното отвеждане на изгорели газове, през катализторa и двоенауспух за типично ръмжене.

Аксесоар, който приляга на свързващата система Triumph

Насладете се на водеща в света Bluetooth connectivity свързваща система, докато карате новия Rocket 3. Той притежава първата в света интегрирана система за контрол наGoPro,turn-by-turn навигация от Гугъл, Bluetooth за телефон и музикални устройства. Всичко това се се активира чрез модул Triumph.

Двигател:

 • напълно нов 2500 кубиков 3-цилиндров двигател на Rocket 3
 • 167PS максимална мощност при 6,000 оборота
 • 221Nm максимален въртящ момент при 4,000 оборота
 • По-лек двигател с 18 килограма в сравнение с предишното поколение
 • Красив хидроформовантроен ауспух.
 • Невероятно ускорение – за 2.79секунди до 100км./час.

Oборудване

 • изцяло нова алуминиева рама с насочване на входящия въздух
 • регулируем Showa моношок с газов резервоар
 • 47-милиметрови предни амортисьори USD Showa- регулируеми при свиване и връщане.
 • Спирачки Brembo Stylema® 
 • Отличителен нов двоен ауспух с алуминиеви предпазители
 • Олекотен хидравличен съединител
 • Регулируеми степенки
 • Стилни ръкохватки

Стил

 • Изцяло нов силует – съчетание от уравновесеност и собствен стил
 • Комфортни предна и задна седалки
 • Механично оформеникапацидвигателя
 • Изкусно изработени колела с 20 спици
 • В       исокотехнологични гуми Avon Cobra Chrome  (предна 150/80 ZR17, задна 240/50 ZR16)
 • алуминиев шарнир с моношок окачване
 • Двойни фарове, подчертани с триъгълно лого на Triumph
 • Изваян 18-литров резервоар за гориво с алуминиева лента и капачка в стил Monza
 • Алуминиев капак на въздушния филтър
 • Алуминиеви капачки стил Monza  
 • Алуминиеви капаци на ауспуха
 • Скриващи се, сгъваеми степенки
 • Четири цветови опции –(Rocket 3 R – Korosi Red, and Phantom Black) (Rocket 3 GT – Silver Ice & Storm Grey, and Phantom Black

Технология

 • По-висока функционалност на TFT таблото от второ поколение (включва и функция за стартиране на екрана с лично име)
 • оптимизирана ABS система при завои и управление на сцеплението
 • четири режима на каране – Road, Rain, Sport and Rider-Configurable 
 • изцяло LED осветление с отличителни дневни светлини 
 • контрол при потеглене на наклони круиз контрол
 • безключово запалване и заключване на волана
 • затоплящи се ръкохватки на всички GT модели (добавят се допълнително при моделите R)
 • USB гнездо за зареждане
 • Опция за допълнително поставяне на Triumph Shift Assist
 • Система за управление на GoPro с допълнителен модул
 • turn by turn навигация, разработена от Google
 • безплатно приложение “My Triumph”
 • Bluetooth управлениена музика и мобилни устройства
 • Система за наблюдение на налягането в гумите

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин