Лимитирана серия Duster Extreme на стартова цена 36 320 лв. с газова уредба


5
ян.
2022

Dacia започва годината със стил със специалната лимитирана серия Duster Extreme. Базирана на ниво на оборудване Prestige, Duster Extreme се предлага с ексклузивен стил и широка гама от екстри.

Екстериорът включва оранжеви детайли на предната решетка, капаците на страничните огледала, релсите на покрива и вратата на багажника, както и ексклузивни черни алуминиеви джанти.

Интериорът може да се похвали с оранжеви шевове върху тапицерията, както и оранжеви детайли на вентилационните отвори, предния централен подлакътник, панелите на вратите и централната конзола.

Лимитираната серия Duster Extreme се предлага с всички стандартни функции на ниво на оборудване Prestige (включително автоматичен климатик, аудио-навигационна система Media Nav Evolution с 8-инчов сензорен екран и висока централна конзола) и добавя карта „Свободни ръце“, два USB порта за пътниците отзад и MultiView камера.

Duster Extreme се предлага в шест екстериорни цвята, включително новия ексклузивен сивUrban“. Цените за лимитирана серия Duster Extreme с двигател ECO-G 100 с газова уредба започват от 36 320 лв. с ДДС. Поръчките в България стартират от месец февруари 2022 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин